lauantai 3. tammikuuta 2009

31.12.2008

Niin se vuosi vaihtui. Oltiin Ruut'n kanssa Sarin luona Helsingissä. Hessu jätettiin matkalla Keravalle mummini luokse. Se kokee tuon paikan kaikista turvallisemmaksi uudenvuoden aattona. Lisäksi en halunnut että Ruut ja Hessu viettäisivät samassa paikassa uuden vuoden, johtuen Hessun uudenvuoden pelosta. Hessulla oli todella traumaattinen uusivuosi sen ollessa 4-vuotias. Tämän jälkeen uudenvuoden aatot ovat olleet sille painajaisia. Tosin joka vuosi menee helpompaan suuntaan. Hessuhan ei ole paukku arka. Ukkoset, laukaukset ja satunnaiset raketit ennen ja jälkeen uudenvuoden aattoa ovat täysin ok, joihin ei reagoida mitenkään.

Ruut ei reagoinut mitenkään paukkeisiin. Isommat pamaukset, jotka tulivat läheltä se rekisteröi, mutta ei paineistunut mitenkään. Varoiksi näissä tilanteissa kaivoin aina lelun esille. Helsingissä meno oli jo aika villiä viiden aikaan, jolloin vielä oltiin lenkillä metsässä. Ruut, Carmen ja Misty painelivat kuitenkin innolla hajujen ym. asioiden perässä välittämättä paukkeista =D Loppu ilta menikin tyttöjen osalta sikeitä vedellessä. Ei edes keskiyön paukuttelu talon parkkipaikalla saanut Ruutia heräämään vaikka veteli sikeitä aivan ulkoseinässä kiinni.

Lisäksi tehtiin pitkiä lenkkejä ja nautittiin hyvästä ruuasta. Oikein mukava ja rentouttava vuoden vaihde siis. Ja voi niitä lenkki pakkoja ja sitä runsautta! Ei ihan heti tullut metsässä liikkuessaan mieleen, että ollaan Helsingissä vaikka Maunula onkin varsin tavallinen Helsingin lähiö =D