lauantai 2. toukokuuta 2009

Keppi sulkeiset ja seisomista

Otin tänään pihalla keppejä teemana pujottelun sujuvuus ja sisään menot. Oikein hyvin meni. Aluksi otin 12 kepilläoikealta puolelta peruuttaen. Intoa oli taas hiukka liikaa. Pallo palkka ei helpottanut hommaa yhtään, joten päätin sen jättää pois ja ottaa ilman palkkaa keppejä. Johan alkoi sujumaan. Ruut'lle palkka oli jo se että sai aloittaa uudestaan =D

Nyt pystyn jo tuota viemään sivuttain liikkuen. Vasen puoli taas mennään edelleen peruuttaen. Käsi avun se tosin vielä tuntuu tarvitsevan. Mutta kättä ei enää tarvitse viedä keppien väliin vaan riittää, että sillä sivusta rytmittää menoa.

Lisäksi otin sisään menoja 4 kepillä kannon kierron yhteydessä. Nämä sujuivat todella loistavasti. Joudun tosin ottamaan vastaan rintamasuunta koiraan päin, mutta voin sen lähettää 1-2 m päästä kepeille ja se valitsee todella hyvin oikean välin.

Otettiin myös lähettämisiä avo-kulmasta jotka hiukka hankalia, mutta sai ideasta kiinni. Pitihän sitä vasta painoksi ottaa sama pimeestä kulmasta mikä sujui kuin vettä vaan. Tosin tässäkin olin rintamasuunta koiraan vastaan ottamassa ja kädellä ohjaten, mutta kaiken kaikkiaan varsin sujuvasti haki oikean välin pienin avuin. Hommassa alkoi jo olemaan ihan oikean tekemisen meininkiä.

Ai niin otettiihan me myös kepeillä (4'llä) lähettämistä, niin että itse jäin taakse seisomaan ja Ruut sai pujotella itsekseen "loppuun" Taidan lisätä näihin reeneihin seuraavalla kerralla 6 keppiä. Tarkoitus on aina ottaa myös 12 kepillä varsinaista pujottelua ja noilla jämä kepeillä sitten sisään menoja ym. kikkailua, että pääsee heti palkkaamaan onnistumisesta.

Ihan loppuun otettiin paikoillaan seisomista. Jätin seisomaan ja kävelin n. 10m päähän pudotin pallon ja kävelin Ruut'n ohi taakse. Oli aluksi hämillään (ei olla ennen otettu) ja hiukka hytkyi ja vähän kääntyi. Muutaman toiston jälkeen homma pelasi hyvin eikä tassukaan hievahtanut. Malttoi hyvin odottaa etupalkkaa. Otin myös idarin seisomisella. Ei ongelmaa kuolleessakaan kulmassa. Hyvin pysyi tassut maassa!