maanantai 11. tammikuuta 2010

T-reenit Keravalla

Lauantaina päätin sitten korkata Prisma treenit. Mukana menossa Saila ja Saga sekä aivan ihana pikkuinen Hali-kelpo =) Itse päätin sitten vihdoinkin lyödä koko VOI-luokan kasaan. Olen sitä pitkittänyt, kun en ole vain uskaltanut, kun tuntuu siltä, että niin monta pientä osaa olisi eri liikkeissä hiottavana, ettei sitä voi nyt sentää koko luokkaa tehdä palkkattomana... vaan kuinkas kävikään?!

Paikka istuminen: Ei ongelmaa. Kolme koiraa lähti rivistä viipottamaan. En mennyt "väliin" vaan katselin piilosta miten Ruut suhtautuu asiaan. Ihan rauhallisesti otti pienen sählingin. Sitä ei onneksi tunnu haittaavan rivistä lähtevät koirat. Hyvä niin.

Paikka makuu: Tämä myös ok. Hyvin omalla vuorolla maahan ja ylös.

Seuraaminen: Alku oli todella hyvää. Itse kuitenkin jännitin hirmuisesti ja kävelyni (varsinkin käännöksissä ja askeleissa) oli itsenikin mielestä kummallista ja nykivää. Ruut reagoi siihen välittömästi ja tämä näkyi satunnaisena ääntelynä (Ruu ei siis normaalisti ääntele) Kokonaisuus oli kuitenkin näyttänyt ihan hyvältä, eikä Ruut seilannut tai ollut harakka ;0)

Liik.istuminen: Olisi ollut kisoissa armoton nolla. Liikkurin käskyttäessä Ruut meni maahan, ennen kuin edes ehdin avata suuta. Tokalla sitten jäi seisomaan (en siis vieläkään ehtinyt sanomaan mitään) kun sitten lopulta koira oli kuulolla, liike meni oikein hyvin. Tähän siis kuuntelu treeniä.

Luoksetulo: Tämä oli oikein hyvä. Vain loppu (maasta-sivulle) tultiin ravilla. Itse pysähdykset oli kuulemma hyvän näköisiä ja mikä parasta olen saanut uudella luoksetulo käskyllä (kiitos vain Emmi =) Ruu'n tulemaan kootumpaa laukkaa ja näin stopit saadaan tehtyä sääntöjen puitteissa.

Ruutu: Vieraassa paikassa ja aivan erivärisillä/näkösillä törpelöillä aivan bueno! Mäkin olen alkanut hallitsemaan sen missä kohtaa pitää antaa stoppi käsky. Lisäksi asiaa helpottaa se, että koirakin on alkanut tietämään mihin pitää ruudussa mennä. Loppu osa oli Ruu'lle hieman vaikee ja ilmensikin epä varmuutta. Tuli kuitenkin hyvin sivulle seuraamaan, mutta vauhtia tähän lisää, niin hyvä tulee.

Hyppynouto: Oikein hyvä.

Metallinouto: Tämä myös oikein hyvä.

Tunnari: Komppaan edellisiä =)

Kaukot: Ei valittamista. Ripeästi ja tarkasti kaikki vaihdot. Hiukka taipui vasemmalle. (tämä on ongelma joka hiljalleen jää varmasti pois)

Kokoinaisuus: Oli mielestäni oikein hyvä. Koira teki aika rauhallisella otteella töitä, mutta ei kuitenkaan fleguillut. Lähinnä silleen tyynen coolisti. Itse olisin ehkä kaivannut hiukka "säpinää" liikkeisiin, mutta kyllä mulle tuollainen tasaisen varmakin käy =) Kaikki muu siis meni mielestäni 8-9 pisteen arvoisesti istumista lukuunottamatta. Eli kyllä sieltä Purinalta pitäisi se ykkönen irrota, jos ei mitään kummempaa ilmene. Hyvillä mielein pientä hiulaamista ja sitten ei kun kisoihin vain ;0)


Loppuun Hessun vauvakuva. Ikää pojalla joku 5-6kk.