sunnuntai 2. elokuuta 2009

Tokottelua

Iltalenkin yhteydessä lähi hiekkakentällä.

  1. Paikkamakulla aloitettiin. Palkkausta ensin maahan menosta. Piilossa olo aika joku reilu minuutti. Etu palkka n. 15 m Hyvin makasi. Ei lonkalleen menoa vapautus suoraan leluun.
  2. Seuruu: Ensin namilla muutama lennosta seuruu. Palkkaus edelleen taakse heitettynä. Sitten lelulla muutama liikkeelle lähtö. Nämä ok. Hieman jossain kohdin painoi, mutta pieni lempeä huomautus sai toisen rauhoittumaan oikeaan kohtaan. Tylsää kun tokossa ei suosita sellaista vietikkyyttä, jos itse pidän.
  3. Metalli noutoa seuraavaksi. Muutamia kertoja heitettynä ja palkka nostosta. ok.
  4. Ruutu ensin pitkältä matkalta. Lätkä ruudussa. Meinasi mennä vinoon, mutta iffasi tarketin ja suuntasi suoraan siihen. Sitten paikan hakua lyhyeltä matkalta, niin että Ruu sai tarjota itse. Aluksi oli kankeeta, kun toinen vain odotti käskyä, mutta lopussa jo meni ihan kivasti.
  5. Luoksetulo suorana. Aivan lopussa palkka.
  6. Tunnaria ensin kerta heinikkoon ja palautus. Ei pureskellut. Tokalla reilu 10 kapulaa sikin sokin ja oma vietynä joukkoon. Lähtee mun makuun "hiukka" liian korkealla vireellä. Etsii kuitenkin ihan hyvin. Maisteli muutamaa, mutta ei nostanut vääriä. Poimi oman heti kun kohdalle sattui ja lähti palauttamaan vauhdilla. Palkka aivan lopussa. Matka oli joku vajaa 10m Nyt näyttäisi, että tunnari sujuu. Kapuloille meno saisi olla hiukka hillitympi, eikä posauttaisi täysillä keskelle, niin että pari lentää minne sattuu...hmmm Taidan ottaa nyt vain tuon tunnarin lenkin lopuksi, että vire matalampi.
Hessu pääsi myös hommiin. Ruu teki osan omasta setistä ja Hessu sitten siinä välissä. Hessulle otin ruudun pari kertaa. Alkuun ei meinannut nähdä palloa, mutta tokalla löytyi sitten ruudun lisäksi myös se pallo. Sitten otettiin pari kertaa metalli nouto. Hyvin haki molemmilla kerroilla ja ennen kaikkea sillä tutulla louskutuksella säestettynä. Hessu on sitten liikkis <3