maanantai 18. toukokuuta 2009

Reeniä pukkaa

Taas reenaamassa lähikentällä. Voi laiskuus. Pitäisi alkaa reenailee eri paikoissa. Hiukka kun tuolla on taipumusta skeptiseen asenteeseen uusilla paikoilla. Tämä ei tosin haittaa itse reeniä/kisaamista, mutta olisi kiva, että se voisi olla rela alusta asti missä vain. No nää on hieno säätöjä ja tulee viimeistään valmiiksi vuosien kuluessa, kokemuksen karttuessa. Ruut kun on aina suhtautunut kaikkeen uuteen ja outoon pohtimalla ensin tilanteen vakavuuden ;0) Sellainen se oli jo ensi viikoista lähtien ja on sitä ajoittain vieläkin. Mutta sitten itse reeniin:

Kaukoja kaikilla vaihdoilla kolmessa osassa. Voi vide miten noi kierrot pelittää! Se on ihan täpinöissään ja on tainut juuri ihastua uuteen liikkeeseen. Huomasin kuitenkin, että hyvä on reenata erikseen myös sitä, että jättää eri asentoihin josta sitten pyytää kiertämään eri kohteita suoraan taakse, niin että ei ole tullut ajatelleeksi minkä eteen asetan esim. makaamaan -> liikerata tutuksi.

Noutoja tutulla kaavalla. Hyvin toimii. Haettava oli tänään metalli.

Ruutu pitkästä aikaa. Ensin paikan hakuna. Lähti lujaa oikeaan suuntaan ja haki metallikapulan läheltä reppua, jonne olin sen heittänyt. Aika hyvä nouto täytyy myöntää. Ei siis pamauttanut kapulan päälle vaan otto todella korrektisti. Törppö-oppi on siis menossa perille =D Mutta sitten sitä ruutua. Alkuun oli hiukka pihalla ja kaahotti aina vaan läpi. Ei puhettakaan tarjoamisesta. Pysäytin ja palkkasin. Sen jälkeen tarjosi kivasti. Loppuun vauhtina suoraan palkkaan.

Paikkamakuu 1,5 min. En itse jaksanut pidempää kökkiä piilossa. Hessu kaverina. Kentällä jalkapalloseura aloitteli reenejään. Tämä ei kuitenkaan tuottanut ongelmaa. Ihmiset juoksivat palloinen ja tekivät myös maaleja koirien lähellä, no proplem. Tuo on selkeästi alkanut hahmottamaan mitä piilo paikkamakuilu tarkoittaa.

Tuunnari loppuun. Heinikkoon piilotin n. 10m päähän virittelyt -olen miettinyt että pitäisikö tässä jo ruveta kääntyilemään, että tulisi kaikki valmistelevat osat reeniin... haki molemmat hyvin. Tosin lähtee aika vauhdilla, mutta on onneksi mennessään nenä auki.