maanantai 2. maaliskuuta 2009

Tokoilua

Lähi kentällä taasen reenailtiin...

  • Paikkamakuu: aika 3 min. hyvin meni maihin. Osan ajasta olin piilossa. Ryhdikkäänä pötkötti koko ajan. Perusasento oli myös oikein hyvä lopussa.

  • Seuraaminen: Alku oli aika kaameeta.. pikku huomautus asian tiimoilta ja tyttö kulki nätisti. Otin alkuun liikkeelle lähtöjä ja loppuun käännöksiä. Ihan ok meininki.

  • Kauko: Hiukka tuppaa vinottelemaan S-M-S ja S-I-S sarjoissa, mutta loppuun ihan kivat onnistumiset. Maasta istumaan nousuja otettiin loppuun pari kipaletta. Eka hiukka vajaa, mun makuun, mutta toka oli jo todella hyvän näköinen vaihto.

  • Nouto: Heitto ja aloillaan olosta palkka. Ei uusinta heittoa vaan haku suoraan. Palkka hyvästä vauhdista puolivälissä matkaa.

  • Luoksetulo: Sama kuin noudossa. Palkka hyvästä vauhdista noin puolenvälin tienoilla.

  • Maahan meno: Tuottikin hiukka harmaita hapsia ohjaajalle. Jätin lelun taakse ja Ruut meni aika hitaasti maihin. Lelu kädessä aiheutti vielä enemmän hidastelua, joten namit peliin ja jo nopeutui homma. Lelulla palkattaessa täytyy muistaa, että se on piilossa palkkaus hetkeen asti.

Vaan kyllä on tylsää reenata yksin... päätin kuitenkin ryhdistäytyä nyt kunnolla reenaamisen suhteen, jos mielii kokeisiin kesällä.

Onnea Ruut...

... ja muut Tending L-pennut, eli Mervi, Bestis, Hui, Hiski ja Siima. Lapsukaiset täyttivät 1-vuotta viikonloppuna. Ja koska helmikuussa ei ollut tällä erää 29 päivää, niin meillä juhlittiin 28.2! Varsin riehakkaissa merkeissä, kuten kuvasta näkyy ;0)Lisäksi Ruut pääsi synttäreiden kunniaksi teho reeniin. Tahkottiin tokon ja agin saloja UKU'n reeneissä 2,5 tuntia. Lisäksi Hessu pääsi tekemään tunnaria ja metallihyppynoudon, jotka onnistuivatkin varsin hyvin pojalta. Misty pääsi tekemään paikkamakuuta, luoksetulon. Ruut otti sekalaisesti seuraamista, seisomista, luoksetulon pysäytyksellä ja ilman. Lisäksi otettiin kontakteja, joista A tuottaa ohjaajalle harmaita hiuksia. Kepit sujuu jo todella mallikkaasti, samoin hypyt. Otettiin välistävetoja eri versioina. Sujuivat ihan ok'sti tasoon nähden =D

Sunnuntaina kirmattiin Sarin ja Carmenin kanssa Lemmenlaaksoon ihailemaan kaunista luontoa. Koirat saivat painaa ristiin rastiin ympäri metsää, meidän turistessa niitä näitä. Lenkin jälkeen Misty pakkasi ruokansa mukaan ja suuntasi kuonon kohti Sarin laumaa. Misty siis majailee siellä nyt jonkin aikaa. Kiitos vaan Sari!