maanantai 9. maaliskuuta 2009

Reeni...

... jonka olisi voinut jättää väliin. Onnistuin paineistamaan Ruut'n kahteen otteeseen. Ekan kerran paikka istumisessa ja toisen kerran tunnari kapulan palautuksissa. Huah..

Paikkaistuminen: Meni samoin tein maihin kun lähdin marssimaan topakasti pois. Se vain ei kestä sitä. Huomautin asiasta ja sitten sitä alvariinsa mentiin maahan. Eniten maahanmenoa aiheutti se kun kävelin Ruut'a kohti. Loppuun sitten saatiin ihan hyvä onnistumisia, kun älysin käyttää niitä rauhoittavia... signaaleja ;0) Lopussa maahan valumisen sijaan laski vain enää päänsä alas. Tähän on sanottava korjaukseksi, että en todellakaan huomauttanut kovasti asiasta. Osittain tuo maihin valuminen johtunee siitä, että sattuu olemaan bc, mutta olen aivan varma että osa syy on paineistumisessa (vrt. aikanaan paikkamakuu ongelma) Joten tiheätä palkkausta ja lelut kehiin.

Merkki: Tämä oli todella loistava. Vein muutaman kerran pallon merkin taakse. Haki vauhdilla. Loppuun otin muutaman kerran merkille lähettämisen ilman palkkaa. Ruut teki todella kivat merkille menot suorilla stopeilla. Heittelin nartsua palkaksi taakse. Toimi ihan todella mukavasti.

Kiertoja: stopilla. Todella hyvät ja napakat pysähtymiset.

Tunnarin piilotus: Kerran tämä. Hyvin käytti nenää vaikka lumesta etsiminen tuottikin aika paljon vaikeuksia löytää kapula. Palautuksessa kalvoi aika paljon josta en todellakaan pitänyt. Päätin loppuun ottaa vain tunnarikapulan palautuksia. Ruut vaistosi välittömästi, etten ole tyytyväinen ja alkoi pudottelemaan mun lähellä kapulaa epävarmana siitä mitä pitäisi tehdä. Päätin palkata lelulla palautuksista. Tämä tuottikin sitten ihan hyvät onnistumiset palautuksissa. On se vain tavattoman herkkä! Mun oma pieni rinsessa =D

Mutta mitä opimme, jos ei innosta niin ei todellakaan kannata reenata. Ei ainakaan ilman suunitelmaa ekstempore.