tiistai 29. joulukuuta 2009

Pyryharakka!

Malminkartanolla reenaas. Treeni kavereina tällä kertaa Tiia ja Emmi bortsuineen. Paikkana toimi pientä toria muistuttava aukio, jonka läpi kulki ihmisiä ja satunnaisesti autoja. Kirjasto toisella puolella ja ravintola toisella puolella, eli häiriöö ihan omiksi kotitarpeiksi ;0) TIIA toimi taas hovikuvaajana, kiitos siitä Tiia!

Ruu oli varsin vauhdikkaalla tuulella ja seuraaminen menikin sitten hötkyilessä. Emmi sanoi kauniisti, että muistuttaa hämähäkkiä, mutta pyryharakka se musta lähinnä oli. Ainut plussa oli se ettei painanut, ei edistänyt, ei poikittanut ja pään asento oli oikein hyvä. Eli kaikki se mihin nyt ollaan kiinitetty huomiota oli hyvää, mutta sitten kaikki muu vuoti! Eli taas palkkaus kuvioita muuttamaan.... on tää kyllä, sanon minä =D

Liikkeestäistu oli ihan ok. Emmi käskytti ja naksutti. valmisteleva osuus oli myös hyvä.

Luoksetulo ensin suorapalkka ja sitten stoppi (seiso) ja loppuun suorapalkka. Vauhtiin nähden oikein hyvä stoppi. Mutta eihän se sääntöjen mukaan ole missään nimessä 10 kait tuolle vauhdille täytynee ruveta jotain tekemään. Taidan lopettaa toistaiseksi suorapalkkauksen tässä liikkeessä, jos se hiukka rauhoittaisi menoa... hmmm.

Ruutu pariin kertaan. Ekalla hiukka kaarrosta oikealle, kun hämy merkit hiukka sotki toista, mutta mielestäni kaarsi todella hyvin takaisin linjalle ja meni Ruutuu sisään suoraan edestä ja keskelle tarjosi paikkaa. Tokalla sitten aivan suora ruutu ja paikan haku joka ok.

                                           -TAUKO-

Hyppynouto oli ok. Emmi liikkuroi. Ei palkkaa.

Metallinouto myös ok, ei palkkaa.

Tunnari jossa Emmi edelleen liikkuroi. Tehtiin vierailla kapuloilla. Hyvin sain kierrokset alas edellisten noutojen jälkeen. Haisteli Ruu'ksi rauhallisesti. Ei klähminyt tai nostellut ja kun oma osui kohdalle otti sen epäröimättä. Tämä liike näyttää taas olevan nousu suhteessa. Voi miten tyytyväinen olinkaan toiseen!

                                          -TAUKO-

Kaukot loppuun. Otin M-I-S-M-S-I-M Hiukka seikkaili edes takas, mutta hyvin vähän. Olin tähänkin oikein tyytyväinen. Koira oli todella rentona ja pompahteli iloisesti. Nyt on siis tiessään jähmeilyt tämän liikkeen kohdalla, hyvä, hyvä!

Ihan viimeiseksi otin Hessulla ruudun ja tunnarin. Ruutua ei meinannut löytää (mutta eihän se sitä kisatessaankaan oikein meinannut =) mutta Tiian näyttäessä uudestaan lelua löysi lopulta perille. Tunnarissa haisteli hyvin kaikkia, otti oman, mutta jostain syystä epävarmuus iski ja pudotti haistellakseen vielä lisää. Otti kuitenkin oman ja toi sen mälväten kuuluvasti =D Lisäksi Hessu huusi taas koko treenin ajan toisten tehdessä liikkeitä. Se kun on siitä ihan yhtä hauskaa, kuin itse treenaaminen... noh, onhan se partis ;0)

Ruu sai tehdään loppuun vielä hyppynoutoa. Tiia naksautti aina, kun Ruut oli hypyn päällä. Heitin tarkoituksella molemmille puolille vinoon. Hyvin haki takaisin tullessa hypyn. Mennessä katsoo todella tiiviisti kapulaan, joten on muistettava antaa hyppy käsky aluksi, muuten livistää kapulan perään hyppäämättä.
Alla muutamia kuvia Ruu'n ilottelusta elisissä treeneissä. Huomatkaa miten tassut eivät meinaa osua maahan seuraamisessa. Toisella kun oli vain niin kertakaikkisen hauskaa!Loput Tiian ottamat kuvat löytyvät TÄÄLTÄ


Sitten Hessun kuulumisia. Käytiin tänää Järvetissä ottamassa B12 ja Folaatti. Niiden tulokset tulevat muutaman päivän päästä. Otatin vielä ison verenkuvan. Tämä oli Hessulla täysin puhdas. Ei missään mitään vikaa, ei edes lähellä raja-arvoja suuntaan tai toiseen. Eli Hessun ongelma on ohutsuolessa, mikä nyt olikin tiedossa, mutta haluttiin vain varmistua, ettei johdu maksasta, munaisista tms. Luulen, että jos tuo suolen tilanne saadaan tasoittumaan ja B12 oikealle tasolle, niin Hessu voi hyvinkin elää 15 vanhaksi. Se kun on muuten niin hyvässä kunnossa, eikä sydän tai ylipaino vaivaa. Lenkkejä se tekee edelleen vaivatta nuorempien mukana säällä kun säällä ja helmikuussa mittariin tulee 13-vuotta!