sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Toko-koe HKI

Tänään korkattiin VOI-luokka. Jännitys tapissaan. En muista pitkään aikaan noin pahasti menettäneeni yö-unia kisan takia. Odotukset sitten kaiketi niin korkealla =D Tuomarina toimi Harri Laisi ja koirakoita luokassa 11. Paikkana Purina-areena. Liikkeet sekoitetussa järjestyksessä.

Paikkamakuu: 10p. Hiukka vaisusti meni alas. Muuten ok. Liekkö kylmyys syynä...?

Hyppy nouto: 0p. Hyvin hyppäsi mennessä, otti kapulan, mutta päätti sitten olla hyppäämättä takaisin päin =o Mikä lie mielenhäiriö! 

Seuraaminen: 9p. Ei kuitenkaan ollut mielestäni tuon arvoinen, sen verran oli säätöä ja vääntöä suuntaan jos toiseenkin.

Luoksetulo: 10p. Tästä olin tuomarin kanssa aika lailla samaa mieltä. Ihan nopeat stopit ja laukalla loppuun asti.

Liik.istu: 10p. Ihan ok

Tunnari: 6,5p. Meni hyvin kapuloille. Haisteli rauhallisesti otti oman heti kun kohdalle osui. Jäi seisomaan epävarmana, pudotti, haisteli loput ja poimi oman. Palautus ok.

Metallinouto: 10p. Ok

Ruutu: 10p. Hyvin ruutuun. Heti käskystä maahan. Hiukka epävarmasti lähti kuulemma tulemaan kutsun saatuaan. Loppu osa ihan ok.

Kauko: 9p. Sekoili ekassa vaihdossa (I-S) Loppu ihan ok (pientä häröilyä, mutta paikkasi hienosti itse) ei liikkunut yhtään.

Kokonaisvaikutus: 9p.
    Yhteensä 277 pistettä ja 3./11 sija. Olin iloinen tietenkin 1-tuloksesta, mutta täytyy sanoa, ettei koe ollut sieltä parhaimmasta päästä fiilistä ajatelle. Itse jännitin, toimin ajoittain aika "sekavasti" virittelyt ennen kehää menoa meni ihan penkin alle ja koira oli epävarma mikä näkyikin (selvimmin) tunnarissa ja luulen, että osittauin hypyssäki.

    Mukavaa, että Ruut kuitenkin toimi vaikka itse olinkin ajoittain kuutamolla ja talloin askelsiirtymissä toisen hännällekkin enkä muistanut kehua liikkeiden jälkeen (pöllö minä). Täytyy kuitenkin miettiä ihan tosissaan noita koe tilanteita (alku, virittelyt, kehään ja liikeiden välillä siirtymiset sekä kehut) ja pyrkiä ottamaan ne mukaan harjoituksiin. Nyt ollaan menty jokainen koe (ja treenitkin) vaihtelevalla tyylillä, eikä se ole hyvä juttu. Mutta näin.. ja matka jatkuu =) Onnittelut vielä tätäkin kautta luokan voittaneelle Emmille ja Stepille upeasta yli 300 pisteen 1-tuloksesta ja Tiialle ja Ruutille samis pisteistä (myös 277p.) Amylle kiitos mukavasta seurasta ja kuvaamisesta. Katsotaan keväällä taas uudet kisat!