keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Treeni, treeniä

Yssiksein iltalenkin yhteydessä uudella "kentällä" joka ihan kelpo paikka reenaamiseen, valot ja sillee... saapui siihen sitten paikalle heppa omistajineen. Koni päätti tehdä isot tortut keskelle parkkipaikkaa ja omistaja niitä siitä siivoamaan. Juteltiin sitten miten helppoa koiran omistajan on kerätä (jos kerää) pieni kikkare pieneen pussiin, kun hän tarvitsisi jätesäkin ja lapion. Kumpaakaan koiraa ei heppa kiinostanut.

Luoksetulo: Kiertämällä. Teemana maahan meno. Näitä pari. Ihan ok meininki.

Liik.istu: Pari seuraamisesta palkkaamista ja loppuun liikkeenä. Ok.

Seuraaminen: Nami takapalkalla. Hiukka oli alkuun edessä, mutta korjasi nopeasti paikan. Otin aikapaljon käännöksiä vasempaan. Ne tökki tällä kertaa. Kyllä se ne teki, mutta aika kehnolla asenteelle.

Ruutu: Pitkältä matkalta alkuun ja loppuun paikan hakua. Molemmat ihan ok. Tässä kohtaa iski itselle hillitön väsymys ja ajattelinkin, että onneksi ei tavitse yrittää keskittyä stoppaamaan oikeaan paikkaan toisen pinkoessa kerta toisensa jälkeen täysiä ruutuun.

Tunnari: Hyvin nykyisin hiljentää ettei kaahaa tunnareiden päälle. Ekalla haisteli kait ok'sti mutta toi oman vieressä olevan. Uusinta oli sitten ihan ok. Ja sitten nuhteita omistajalle. Menin ottamaan vielä 2 toistoa, jotka olivat ihan hyviä toisen kerran klähmimistä lukuunottamatta (toi siis omat) mutta kun olen päättänyt, ettei tunnaria uusita vaikka toisi väärän. Ainoastaan haetetaan se oma sieltä pois ja siinä se. Tämä täytyy nyt muistaa seuraavalla kerralla.... ja ennen kaikkea uskoa se!