perjantai 3. heinäkuuta 2009

Tokottelua

Sailan ja Katin kanssa tavattiin rantapuistossa reenien merkeissä. Ruulla otin kahdessa osassa liikkeet tulevaa joukkue SM'ä ajatellen, kun siellä ollaan peräti kolmessa eri kehässä tekemässä liikkeitä.

Paikkamakuu: Hyvin alas, josta palkka. Aika joitakin minuutteja. Hyvin makasi. Vapautus suoraan leluun.

Seuraaminen: Hyvää oli mielestäni. Ei painanut kuin hiukkasen. Pääpaino vasemmalle käännöksissä ja palkka heti käännöksen jälkeen. Tuntuu että auttaa takapään seilaamiseen.

Maahanmeno: Käskytettynä, virittelyt alkuun. Palkkasin käskyn jälkeen seuraamisesta. Ei siis maahanmenoa tällä kertaa ollenkaan.

Luoksetulo: Käskytettynä suora + palkka. Lähtee kyllä laukalla, mutta saisi lähteä mun makuun kovempaa, siispä palkattava se muutaman kerran jatkossa heti liikkeelle lähdöstä. Ei kuitenkaan ollut sen oloinen, että ennakoisi.

-TAUKO-

Nouto: Aaargh! Se tekee sitä taas. Nyt vain kierron jälkeen. Lopussa ei enää kiertänyt vaan törmäili suoraan kapulaan. Kyllä ottaa päähän. Tätä sitten hinkutettiin muutaman kerran. Ilman heittoa malttaa kiertää, mutta heitetty kapula tuottaa ongelmia. Täytyy varmaan tehdä niin, että ottaa aina pari kiertoa ja loppuun yhden heitetyn (lyhyt matka) version. Ruu'lle vain se kapula tuntuu olevan paraspalkka (varsinkin lentävä). Tästä tulikin mieleen, että toimisikohan meillä kahden kapulan leikki tai pallon heitto palkaksi oikeasta nostosta. Pitää pohtia ja kokeilla. Onneksi kuitenkin nouto on sillain mallillaan, että menee kirkkaasti läpi kisoissa... Vaan on tuolle jotain yritettävä tehdä siitä huolimatta.

Seisominen: Hiukka ehkä ennakoi tulevaa, mutta kun seurautin vain, niin muuttikin mieltään ja kuvitteli, että seurataan, yllätin toisen ja käskinkin seisomaan, josta johtuen otti muutaman askeleen, hyi Ruu! Ei kuitenkaan toistoja tämän asian tiimoilta.

Kaukot: M-I-M-I ja palkaksi kierto. Tarkoitus kiertää törppö takana, mutta kiersikin Sailan. Sama se kunhan kiersi ja ajatteli taaksepäin. Tosin Saila oli sivussa, mutta väliäkös tuolla. Täytyy kuitenkin se opettaa hakemaan takana olevaa kohdetta. Kaukot kuitenkin ok.

Paikkaistuminen: Jätin takapalkan. Aika kait sen 2 min. Hyvin istui. Vapautus suoraan taakse.

Lopussa uitin vielä Ruu'n, kun oli pyörinyt TAAS ihmisen p******a!! Se siis rakastaa kaiken maailman hajuissa pyörimistä ja miten musta tuntuu, että ihmisten jätökset kuuluu sen ehdottomaan TOP 3 listaan. Yök! Meni kyllä uimaan kepin perässä, mutta selkeesti jännittää sitä vaihetta vielä, kun jalat irtoo pohjasta. Iso askel meille kuitenkin on se, että tuo ui, vaikka sitten houkuteltuna.

Reenattavaa....

... riittää tokon parissa aina =D Edellisestä reeni postauksesta on jo aikaa, mutta tämä ei tarkoita etteikö meillä olisi ahkerasti reenailtu yhdessä ja yksin, isosti ja pienesti. Voikin sanoa, että olen täysin hurahtanut tokoon. Se vain on niin sika kivaa varsinkin tuollaisen otuksen kanssa jolle työ on kaikki kaikessa. Sen kanssa on sitten ilo reenata joka kerta. Lisäksi on todellinen ilo, että olen saanut mukavan reeniporukan jonka kanssa on kerta toisensa jälkeen mukavaa kokoontua yhdessä pohtimaan sen oman sessun vasemman pikkuvarpaan vipatusta ja sitä mitä sille voisi tehdä ;0)

Nyt en kuitenkaan lähde käymään läpi mitä ollaan puuhattu. Kaikki kuitenkin sujuu tällä hetkellä eikä näköpiirissä ole juuri nyt toivotonta liikettä. Paljon hiottavaa löytyy kaikista liikkeistä, mutta sehän on juuri tämän toko'n suola. Laitan tähän itselleni ylös mitä pitäisi muistaa reenata. Ovat nimittäin asioita jotka tuppaavat jäämään liian pienelle reenille:

 1. Perusasento (luoksetulo ja noudon palautukset) eri kulmista ja kiertojen yhteydessä.
 2. Noudon nostot
 3. Paikallaan pysymiset jäävissä -> oma liikkuminen sinne tänne.
 4. Katsekontaktin kesto perusasennossa -> häirittynä ja ilman. Eri pituisia aikoja.
 5. Vapautus -> kehu+kädet -> palkka
 6. Sivulta maahan -> palkka -> eripituisia aikoja kunnes maahan/istu/vapaa
 7. Kapulan pito PA -> irti -> eripituisia aikoja -> vapautus
 8. Tunnarin palautuksia
 9. Kauko -> I-M ja S-M -> paluu koiran luokse -> vapautus leluun.
 10. Seuruu+käännös vasemmalle -> takapää ruotuun =D
 11. Liikkeelle lähdöstä eri pituisista matkoista palkka
 12. Askel siirtymät
 13. Täyskäännöksestä palkka
 14. Jäävien seuraamisesta palkka -> virittely -> seuraa -> palkka.
 15. Seuraamisen yhteydessä PA -> palkka.
Tässä muutamia jotka tuli mieleen. Jos nyt ottaisi noi syynii ja katselisi sitten myöhemmin lisää hienosäädettäviä liikkeiden osia. Ja eikun innolla taas reenaamaan =D