keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Suunitelmia

Taas on ehtinyt vierähtää tovi edellisestä päivityksestä. Ollaan kuitenkin reenailtu koirien kanssa säännöllisesti. Misty tuntuu todella hyvältä ja odotukset ovat sen mukaiset tulevaa Purinan koetta ajatellen.

Ruut sai paikan KAT'n reeni ryhmästä ja mut hyväksyttiin jäseneksi. Olin kyllä kieltämättä aikas liikuttuneen iloinen tiedosta. Treenit alkaa huhtikuussa 7. päivä tiistaina. Lisäksi seurapaikan varmistuttua hankin A-lisenssin Mistyä varten tarkoituksena kisata sillä kolmosessa. Meidän ensimmäinen yhteinen koitos agissa onkin huhtikuun 26. päivä Hämeenlinnassa, jossa on kolmosille kolme starttia.

Lisäksi Ruut sai toko koepaikan Helsingin kisassa, joka pidetään 25.4 Toisesta Helsingin kokeesta (18.4) ei ole vielä kuulunut mitään. Lisäksi olen ilmoittanut Ruut'n SBCAK'n kokeeseen, joten varsin vilkasta alkaa olemaan kisa rintamalla. Mistyllä on myös lisäksi KV-näyttely Lappeenrannassa pääsisiäisenä, jonne tosin itse en ole menossa..

Tarkoitus olisi myös Ruut'n kanssa osallistua TOKO-joukkue SM kisoihin heinäkuussa. Luokka tosin on vielä arvoitus. Joko ALO tai AVO. Mähän aijon kerätä kaikki ykköset joka luokasta. Tiedetään, että moni ei tee niin, mutta minähän en tunnetusti ole koskaan oikein mennyt valta virran mukana ;0)