tiistai 27. lokakuuta 2009

Sataa, sataa ropisee...

Vetinen reeni tälläkin kerralla. Nyt uskaltauduin tuohon lähi kentälle johon on laitettu keino nurmi. Se ei ole millään lailla aidattu siihen vain on tökätty vanha nurmi jostain jalkapallo hallista joten pakko oli pimeän turvin päästä kokeilemaan sitä =D
  • Ruutu: Ekalla haki voimakkaasti oikeaan reunaan, mutta oli selkeästi sisällä. Muilla kerroilla haki myös laitaan, mutta loppua kohden rupesi reagoimaan käsi ohjaukseen ja haki keskemmälle. Ihan loppuun paikan hakua, joka ok. En heitä enää palkkaa ruutuun vaan menen leikkimään sinne Ruu'n kanssa. Tämä toimii! Lisäksi yksi ruutu jossa palkka valmiina.
  • Nouto: Ensin puisella liikkeenä, joka ok. Sitten muutama metalli, joista ekalla palkka nostosta ja tokalla puolivälistä, ok.
  • Tunnari: Tämä oli päivän kokeilu. Olin päättänyt hetsata Ruuta noudoilla ennen tunnaria ja katsoa miten laskee vireen ko. liikkeeseen virittelystä. Kapulat oli jonossa n. 5 m päässä. Vieraita palikoita joku 10 ja oma toko vikana. Lähti sangen vaihdikkaasti ja hiukka levottomana pyöri kapuloiden päällä, klähmi muutamaa, muttei nostanut. Sääti jonon alkupäässä ja oli sitä mieltä, ettei kapulaa ole täällä. Päätti kuitenkin rauhoittua ja lähti haistelemaan jonoa eteenpäin. Nappasi heti oman kun kohdalle sattui. Palautus oli oikein hyvä. Virittelyt vaatii vielä rutkasti lisä reeniä. Samoin pitää ruveta ottamaan parit noudot alle ennen tunnaria. Tunnari laskuri: 81-1=80
  • Seuruu: Pari kertaa joku 50m suora. Alkuun kulki hyvin, mutta loppua kohden rupesi painamaan. Muutama huomautus ja tasoittui. Takaisin päin ei painanut, mutta tiputti kontaktin muutaman kerran. Katseli kait edessä olevaa ruutua ja sivulla olevia tunnarikapuloita. Viimeiseksi seuraamista parilla käännöksellä ja loppuun juoksu osuus. Käännökset oli todella hyvä, mutta juoksu osuudessa on ruvennut painamaan. Tämä on uusi juttu.
  • Kaukot: Sekalainen järjestys. Alkuun vaihdot oli hyviä, mutta sitten rupesi sotkemaan jostain syystä istumista ja seisomista. Ei vain voinut seistä ekalla. Oli jotenkin poikkeuksellisen innostunut kiertämään ja tuntui ennakoivan sitä kaiken aikaa. Loppuun muutama onnistunut M-S ja siitä kierto palkka.
  • Ruudussa makoilua: Tämä lienee pitää ottaa ohjelmistoon. Oli aluksi lähdössä mun mukaan kun käännyin vasempaan ruudun kohdalla. Sai kuitenkin ideasta kiinni ja pääsin palkkaamaan rauhallisista makuista. Lisäksi otettiin maasta sivulle tuloja (selkä koiraan päin) ja pari seuraamista samalla tyylillä. Nämä molemmat ok.
  • Paikkamakuu: Pari minuuttia vesisateessa. Nyt alkaa löytymään oikea asenne tähänkin liikkeeseen, vaikka taivaalta lappaa vettä. Hyvä, hyvä!