perjantai 16. tammikuuta 2009

Tokoilua

Pitkästä aikaa sain aikaiseksi lähdettyä ulos reenaamaan. Treeni kamut ovat nyt olleet hiukka kortilla, joten ei ole kovin huvittanut lähteä yksikseen tuonne pimeään. Oltiin lähi kentällä, jonne mukavasti loistaa katuvaloja kolmelta suunnalta. Tien toisella puolella pojat pelasivat kaukalossa lätkää ja paukuttelu oli sen mukaista. Ei kuitenkaan häirinnyt ketään koirista. Tällä kertaa päätin reenata kaikki kolme.

Ruut:

  • Seuraaminen: Pientä ympyrää vasempaan ja pään asennon vahvistamista. Ajattelin, että voi hiukka viedä aikaa saada onnistuneita suorituksia, kun se lauantai meno oli niin kamalaa. Parina päivänä olen tuon jälkeen vahvistellut pään paikasta ja kun lähdin liikkeelle, niin Ruut asetti heti päänsä mun vasemman jalan lähelle. Vau! Kyllä se nopeesti alkaa tarjoamaan niitä asioita, joita vahvistaa =) Seuraaminen oli siis oikein kaunista ja jäi todella hyvä mieli siitä. Loppuun sitten vielä lelu palkka ja Ruut rallasikin sen kanssa pitkästä aikaa.
  • Liikkeestä maahanmeno: Jätin taakse palkan. Valmisteleva osuus hyvä, nopea maahan meno ja Ruut'n yllätykseksi pallon heitto suoraan vasempaan. Toimi loistavasti! Tosin seuraavalla kerralla, kun pallo kädessä aijaili ihan jonkin verran. Kolmannella kerralla tyhjät kädet tuotti hyvän maahan menon.
  • Ruutu: Tässä sitten olikin kaikenlaista... Yritin näyttönä ja paikan hakua, mitkä aiheuttivat vain pyörimistä, juoksentelua ja jätti banskuja. Eli ei kumpaakaan tyyliä nyt vähään aikaan, vaan pelkkiä nopeita pistoja täydeltä matkalta suoraan leluun, että saadaan se liikerata sinne lihasmuistiin.

Misty:

  • Seuraaminen: Motivaation ja katsekontaktin vahvistamista. Onnistui ja ei onnistunut. Alku oi aivan loistava, kunnes itse sössin asiat kokeilemalla muutamaa uutta tapaa viedä asiaa eteenpäin. Ei toiminut ei ja Mistyllä laski vire. Plääh! No alku oli hyvä ja tiedän, että ei pidä Mistylle soveltaa lennosta asioita. Ainakaan seuraamisessa.
  • Kauko: I-M-I takapalkalla. Toimi todella hyvin. Istumaan nousut oli todella nopeita. Hiukka ehkä kääntyy namin suuntaan, mutta vapautin sen vastakkaiseen suuntaan. Luulen, että tuo tulee suoristamaan sitä, kun ei voi tietää kumpaan suuntaan vapautan. On ainakin toiminut Hessulla ja Ruut'lla.
  • Ruutu: Johon vein palkan. Misty hipsi perään... hipsi toistekkin vaan ei enää kolmannella. Lähetys hyvä. Näitä muutamia toistoja. Myöskin uusi palkka tuntui kelpaavan. Iso nartsa oli Mistystä suorastaan todella kiva. Sille muristiin ja haukuttiin, kun lopuksi heittelin sitä tyttelille.

Hessu:

  • Idari: joka ei sitten onnistunut alkuunkaa. Ei tuntunut tunnistavan yhtäkään käskyä... tai no seiso löytyi heti ekalla, mutta istuminen ja maahan meno antoivat odotuttaa itseään kovin pitkää. Hessulla loisti iso kysymys merkki naamalla. Tuntui dementia taas vaihteeksi iskevän =D No autettuna löytyi jotain. Myöskin pyörimistä oli ilmassa. Tämä on sitten ilmeisen hyvä aktivitetti reeni Hessulle, kun ei todellakaan ole tuoreessa muistissa sillä.
  • Ruutu: Joka onnistui yli odotusten. Olin aika varma, että ei löydy, vaan kuinkas kävikään. Löytyi se, vaikka hiukka vinosti menikin sisään. Uusinnalla olikin sitten jo suora sisään meno. Loppuun taisteluleikkiä, josta Hessu toden teolla nauttii.

Ihan ok reenit. Hiukka kuitenkin jäi vaivaamaan (taas=0) omat säädöt. Itku, kun niistä pääsisi kokonaan eroon. Oli kuitenkin myös ihan mukavia onnistumisiakin kaikilla koirilla, joten ei sen puoleen valittamista. En siis ihan onnistunut pilaamaan kenenkään suoritusta ;0) Loppu lenkin kruunasi tieltä löytynyt 10€ seteli. Kyllä täällä kaupungissa on sitten kiva asustaa aina välillä =D