tiistai 16. kesäkuuta 2009

Agilityä Tainan kanssa!

Latasin sitten demo version koneelle, enkä millään malta nukkumaan hyi,hyi ;0) Oltiin Tainan kanssa ottamassa agilityä neljän koiran voimin Ristarilla. Hessukin pääsi puuhamaan ja vähänkös papalla oli kivaa. Ruu'lla ohjelmassa rimat maassa ja opetellaan lukemaan rataa. Tänään sujui erityisen hyvin vaikkei olla otettu reiluun kuukauteen ja tuo on vielä niin alussa tuon lajin suhteen.

Innostuin myös ottamaan Hessulla, kun tajusin, että sen hän ei tarvitse yhtäkään hyppyä ottaa, kun menee pentu agi meinigillä. Olipas kivaa mennä molempien kanssa ja erityisesti mieltä lämmitti tänään Hessun tekeminen. Se oli niin onnessaan ohjaus kuvioista ja meni aikas hyvin vaikka vauhti sillä on hiipunut täysin. Meni kuitenkin pappa-laukkaa koko ajan ja kotiinkin jaksoi hölkötellä reilun parin kilometrin matkan. On sitten ihanaa omistaa noin viree vanhus =D

Radoista ei nyt sen enempää. Ruu'n kanssa oli tarkoitus harjoitella irtaantumista, radan lukua ja valssia. Kaikissa tavoitteissa onnistuttiin kyllä yli odotusten. Alkuun nimittäin mietin, että mitähän tästä tulee tauko ja aivot narikassa bc aina agin pariin päästyään, vaan kappas tuo mokoma yllätti mut täysin. Ei juossut tällä kertaa yhtäkään estettä päin ja katseenkin piti aina seuraavassa esteessä.

Ehkäpä se tie tämän lajin parissa ei olekkaan niin pitkä ja kivinen. Ja ehkäpä orastava into taas lajin pariin syttyi. Se kun on ollut aika hakusesa nyt kevään. Tästä on hyvä jatkaa. Täytyy opetella käyttämään tuota ohjelmaa ja toivoa myös, että kontakti/keppikielto poistuisi kohdaltamme mahdollisimman pian.

Huomasin, että tuo teksti näkyy tuossa huonosti, joten suomennetaan kuvioitamme. Lisäksi huomasin, että esteet ovat ehkä hiukka sumpussa ja joitakin virheitä rata voi myös sisältää, kun on niin vaikea muistaa mitä sitä tekikään (ei siis ollut valmista suunitelmaa):

HESSU Sekalaista lämmittelyä alkuun ja lopuksi koko rata 1-16

RUUT Eka rata; 1-5, toka rata 1-4 ja 10-12, kolmasrata; 12-16