sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Leenan kanssa tokoilua

Pitkästä aikaa päästiin Leenan ja bc Prima'n kanssa tokoilemaan. Paikkana toimi uimahallin viereinen kenttä. Maa oli hiukka lötskö mikä ei haitannut Ruu'n menoa, mutta ohjaajaa inhotti sitäkin enemmän, kun sai siitä osansa päälle... yök, mä sitten inhoon niin kuraa!

Sitten alku mietteitä tokosta. Nyt pitää lisätä entisestään kisamaisuutta reeneihin. Eli aina yhteis reeneissä peppu tarkastus ja ennen varsinaista reeniä kisavirittelyt ja liikkeiden väliin toisinaan hallittua siirtymistä. Hallittu siirtyminen myös aina kehään mennessä. Loppu leikki lempi lelulla ja namien syöttö (vireen alas ajo)

Sitten itse reeniin...

  • Seuruu: Pientä painamista alkuun. Loppua kohden parani. Jos siis jatkossa haluan hyvää seuraamista kisoissa, niin Ruu'ta lienee pitäisi seuruuttaa vaihtelevilla matkoilla 5-10 minuuttia tylsällä nakki palkalla ennen kehään menoa. Tällä kertaa rytmin vaihdot teemana. Juoksussa painoi eniten, joten sitä reenattava enemmän. Hitaassa alkuun tuppasi peppu painua maahan, joten sitäkin enemmän reeneihin. Muuten kaiketi ok.
  •  Luoksetulo: suora-stoppi-suora. Bueno!
  • Kauko: hinkuti, hinkuti... plaa! Tää on sitten ikuisuus projekti. Tauko ei tässä liikkeessä tee todellakaan hyvää. Joten tiuhaan vaan tätäkin reenaas, niin pysyy kuosissa. Lisäksi helpotettava nyt ja tultava lähemmäksi. Sisällä käytän takana nakki palkkaa ja ulkona kiertoja. Aina ekasta vaihdosta (I ja S) suorapalkka ja sitten useampia vaihtoja.
  • Tunnari: Liikkeenä alusta loppuun. Ensimmäisen kerran LO vei mun kapulan muiden joukkoon. Ei tuottanut ongelmaa. Palautus oli ihan suht ok. mutta PA jäi huonoksi. Näihin noutojen loppu osaan pitää nyt kiinnittää enemmän huomiota.
  • Ruutu: suora-stoppi-suora. Ok. Loppuun paikan hakua ja kiertelyä. Kiertely vaatii vielä runsaasti reeniä.
  • Hyppynouto: Viikonloppuna tuli tätkin viriteltyä enemmän. Nyt alkoi jo sivulta palautukset sujumaan. Avain asemassa tässä on ollut vapautus palkalle heti kun on lähtenyt ponnistamaan hypylle.
Tunnarilaskuri: 48+1-4=45

Hessu oli viikonloppuna suloinen. Se varasti todella monta kertaa heitetyn kapulan perään. Enkä suinkaan heittänyt sille, vaan Ruu'lle! Hessu yleensä odottelee sivummalla istuskellen ja seuraten meidän reeniä. Nyt se sitten on kait nyppiintynyt, kun ei saa tehdä noutoja, joten päätti oikaista vääryyden ja vanhemman oikeudella hakea palikan. Ruu katsoi ihan sen näköisenä että "Ei voi olla totta! Toi vei mun kapulan!!" Mutta nöyränä tyttönä vain istua nökötti sivulla, kun ei saa varastaa. Höpsöjä elikoita. Hessun tietenkin palkkasin moisesta omatoimisuudesta ja sehän sitten vallan villiintyi varastaamaan kapulan Ruun odottaessa nouto käskyä =D

Lisäksi Hessu on aina silloin tällöin tehnyt reeneissä tunnaria. Hyvin löytyy aina oma. Tää on ehdottomasti Hessun bravuuri liike. Täytyy alkaa ottamaan enemmän reenin loppuun Hessulle noita noutoja, kun kerta niistä niin pitää.