lauantai 13. kesäkuuta 2009

Sataa, sataa ropisee...

... ja hiukka ukkostaa. Päätin sitten ottaa piha tokot märällä nurtsilla. Ukkonen ei haitannut, mutta sade on neidille aika paha. 1-2 minuuttiin makaa sen oloisena kuin kidutettaisiin ja sitten hipsii vain pois =o Olen yrittänyt, että kun nousee huomautan ja komennan maahan. Ei tunnu auttavan, ei. Kyllähän se sitten lopulta siellä makaa, mutta hyvin kurjan näköisenä. Joten taktiikkaa muutettava. Palkka taakse, itse jään lähelle ja otan vain 1-2 min makuita, välissä kehuen makuusta. Loppuun vapautus suoraan leluun ja hillittömät bileet pystyyn ja sen jälkeen vauhti juttuja.

Piiloon en edes uskalla mennä sateella. Täytyy nyt vain varmistaa, että pysyy maassa. Lisäksi vain yksi makuu per/sade, kun ei juuri sateessa makoilusta välitä. Kaiken muun tekee kyllä täysillä sateesta huolimatta. Kaukoissa maahanmenot ja jäävät ei tuota sitten minkään laista propleemaa, mutta että pitäisi maata sateessa jouten, No way! Tuntuu Ruu tuumivan.

Pieni tihkusade ei tunnu tuota juurikaan haittaavan, mutta jos rupee satamaan kaatamalla, niin on hyvin kurjan oloinen ja ehkä hiukka epävarma siitä mitä pitäisi tehdä -> Ohjaaja vaatii makaamaan ja tekis mieli lähteä pois. Siispä sade paikkamakuusta on tehtävä extra kiva paikalla olo muihin makuisiin verrattuna.

Reenattiin me muutakin ja eilenkin puuhailtiin kaikenlaista (lähinnä AVO-juttuja) en nyt niistä jaksa sen enemäpää. Sujuivat oikein hyvin. Muutenkin tuntuu, että tuo pelaa varsin hyvin ja asiat ovat varsin hyvällä mallilla. Kaatosade+paikkamakuu on Ruu'lla selkeästi heikoin lenkki, mutta uskon, että reenaamalla siitäkin päästään. Pitää vain muistaa pitää se erityisen mukavana ja helppona asiana näin aluksi. Niin ja tilata niitä sateita, että voidaan ko. asiaa reenata onneksi on välit yläkertaan kunnossa ;0)