lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kuulumisia

Tänään matkattiin Sarin ja Carmenin kanssa Tampereelle KV-näyttelyyn. Kelpieitä oli reilu 20 Misty oli PN1 ja sai myös CACIB'n ollen samalla VSP Oikein kauniisti tytteli esiintyikin, vaikka päivä venyi varsin pitkäksi kehien ollessa myöhässä.

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä Mistyn kanssa Purinalle toko-kisoihin, luokkana AVO. Mistyllähän on jo kaksi 1-tulosta ko. luokasta, joten koularia lähdetään hakemaan. Ruut'lla nämä geimit jää väliin sillä juoksu alkoi tänään =0( Tosin enemmän mua olisi harmittanut se, jos en olisi ilmoittanut sitä juoksujen pelossa ja sitten sillä ei olisikaan alkanut ja sen takia koe olisi jäänyt meiltä väliin. Nyt sitten odotellaan tietoa siitä mahduimmeko huhtikuussa Helsingissä pidettävään kokeeseen joka on 18.4 Siihen mennessä luulisi olevan ohi.

Muuten aika on täällä päässä mennyt lähinnä lenkkeilyjen merkeissä. Torstaina kuitenkin reenailtiin Minnan ja Liz'n kanssa.

Paikka istuminen: Uusi hieno iso pallo. Jätin sen jonkin matkan päähän koiran eteen. Istui todella hyvin, ei puhettakaan maahan menosta, liian hyvää ollakseen totta, niin'pä.. Meni maahan samoin tein kun otin ekan askeleen palatakseni vapauttamaan. Sama kuvio uudestaan, mutta nyt palkka takana. Nyt kesti mun palaamisen. Eli palkka jatkossa Ruut'lle tässä taakse.

Seuraaminen: Teemana käännökset oikealle. Ei mitään kummempaa. Ihan hyvin pelitti.

Nouto: Kapulaan tarttumisen vahvistamista. Kapula mun ja koiran välissä. Ekalla meni hyvin, tokalla roiskasi ja sanoin nätisti asiasta, loppu tulos Ruut kainosteli kapulan ottamista ja yli päänsä mua kohti tulemista, tälle kun ei sais sanoa... huah!

Luoksetulo: Vauhdin vahvistamista. OK.

Tunnari: Tällä kertaa vain pienen palikan palauttelua. Ihan nätisti käsitteli kapulaa.

Ruutu: Vauhtina muutama, jossa palkka jo oli ekalla valmiina. Tokalla Minna vei. Ei huomauttamista. Loppuun pari paikan hakua. Alkuun pari huonompaa ja yksi maahan meno, mutta loppuun sitten todella hyvä paikka. Tästä pallo-palkka ja lopetus siihen.

Taina teki lopuksi Hessun kanssa. Tuntui, että poika ei ollut oikein kartalla ja oli kaiken aikaa kyselevällä kannalla. Nakki kuitenkin maistui ja kontakti oli hyvä, mutta siinäpä se sitten taisikin olla. Taina otti Hessulla seuraamista, luoksetuloja ja muutaman jäävän. Vaikkei Hessu ihan kaikkea ymmärtänyt, niin se ei vanhan pojan menoa haitannut. Iloisesti se heilutteli häntäänsä ja pummasi vain nakkeja =D