tiistai 26. tammikuuta 2010

Ruutu ja luoksari

Juu ruutua ja luoksaria ollaan otettu. Olen nyt miettinyt tuota ruutua. On se vain vaikee liike ohjaajalle. Huomaan, että mun kriteeri paikan suhteen vaihtelee, kun en vain kertakaikkiaan hahmota onko se keskellä, edessä vai takana... huah!

Ruu tuntuu nyt hahmottavan ruudun oikein hyvin ja pinkookin sinne aivan luotisuoraan, eikä mielestäni enää kovin pahasti porhalla toisesta päästä ulos vaan stoppaa itsensä aikalailla takarajalle. Mä haluisin, että se olisi aivan keskellä. Asiaa tarkemmin mietittyäni tulin siihen tulokseen, että haluan sen olevan keskellä niin, että etu tassut ovat keskellä ja muu kroppa sitten hieman taaempana. Tätä vaan kun on niin vaikee hahmottaa kaukaa ja sitten tulee palkattua vähän siitä sun tästä asennosta.

Ei kait tässä sitten auta muu, kuin siirtyä yksittäis reeneissä reenaamaan lähempää (10-15m) ja aina kun kaveri mukana, niin sitten pitkältä matkalta ja naksulla. Näin saisin palkattua sitä juuri siitä kohdasta jossa sen haluan olevankin.

Sitten ne luoksetulot... niitä siis ollaan tehty kiertojen yhteydessä. En varmaankaan ole muistanut mainita, että siirryin taas kaahaus luoksareihin. Sillä toisella tekniikalla alkoi vain turhan paljon ennakoimaan, vauhti hiipui ja viimeistään kolmannen osan tuli ravilla vaikka kuinka annoin eri käskyn siihen. Nyt sitten tullaa kovaa juu, mutta pysähdyksien tarkkuus kärsii noin niin kuin lievästi sanottuna. Elättelen toiveta, että kyse on liukkaasta maasta, mutta luulen, että se ei pelkästään sitä ole. Höh! Pitää tänkin olla näin vaikiaa =/

En kuitenkaan yritä sitä muuttaa nyt vaan katson kait muutamat kisat, että mitä arvon sedät ja tädit sanoo siitä. Toki kiertoja otettaessa voisi ottaa hiukka pienemmällä matkalla, niin ei pääsisi se vauhti ihan niin paljon kasvamaan ja olisi edes joitakin mahkuja suorittaa asennot vaadittavissa rajoissa.

On tää toko kans... mutta ehkäpä juuri siksi pidänkin tästä, kun alvariinsa saa olla pähkäilemässä eri liikkeiden osia ja kun saa yhden kuvion toimimaan, niin sitten toinen prakaa =D