perjantai 6. marraskuuta 2009

Treeni, treeniä

Taasen tuossa omalla lähi kentällä. Lunta tuli aikalailla, joka ei kuitenkaan menoa haitannut.

Ruutu: Sillä siis aloitettiin ja tahkottiin yhteen menoon varmaan vartti! Ensin pallo ruudussa ja sitten tyhjä josta se jankkaaminen alkoi. Menee kyllä todella hyvin ruutuun suoraan ja keskelle, mutta aivan liian taakse. On nimittäin hiinä ja hiinä onko se nolla. Mä vaan en osaa pysäyttää oikein ja koira ei myöskään osaa pysähtyä oikein =) Revi siitä sitten. Eli vaikka otettii aikas lyhyeltäkin matkalta, että koiralla ei niin paljoa vauhtia ehtinyt tulla, niin sinne se vain oli pakko aivan takareunaan mennä... aargh! Paikan haussa ei ole taas tätä ongelmaa vaan menee aika keskelle kivasti.

Kokeiltiin sitten niin, että otin täydestä matkasta ruutuun ja kun meni taakse pyysin aina uudestaan takaisin sivulle ajatuksena, että palkka tulee vasta kun suostuu menemään keskelle. Ei onnistunut, ei. Ruu pinko ruutuun aivan perällä ja takaisin mun sivulle (käskystä) ja tuntui olevan oikein tyytyväinen edes takaisin juoksemisesta.

Sitten kokeiltiin niin että palkkaan sen mun luonta, ajatuksena, että haluisi pysähtyä nopemammin ja siihen keskelle, kun kerta palkkaa ei tarjoilla ruutuun. Ja taas sama ralli... ruudun perälle ja palkka multa, ruudun perälle ja... Ei toimi!

Seuraaminen: Päätin sitten väliin ottaa seuraamista. Painaa. Aloin nostella jalkoja ylös päin ja lopetti painamisen... hetkeksi. Pitäisi olla AINA se pieni pallo kädessä. Sillä kun tekee pitkää kuuria, niin jo alkaa löytymään oikea paikka ilman kummoista painamista. Joten nartsa kehiin.

Tunnari: Kymmenkunta palikkaa. Nami ennen kapuloita, jota tosin ei huomioinut millään tavalla. Meni kuitenkin rauhallisesti kapuloille ja haisteli yhtä ja poimi oman. Ihan nätti suoritus alusta loppuun, ilman mitään pureskeluja. Tähän siis olin oikein tyytyväinen.

Kaukot: M-I-S-M ihan ok. Pientä hötkyä lähteä kierrolle ennen aikaisesti, mutta maltoi kuunnella loppuun.

Liik.istu: Ekalla ihan hyvin tokan ja kolmannen seisoi ja neljäs ok. Lelu saa sen liian jännittyneeksi tässä liikkeessä joten laitetaampa oletus arvoksi ko. liikkeelle lentävät nakin palat tästä eteenpäin.

Ruutu: Sama renksuttaminen jatkui. Juttelin Heidin kanssa illalla vielä ko. liikkeestä kun sattumalta tapasin... Hän kehoitti olla huolehtimatta siitä ja katsoa kuulemma ekat VOI-kisat. sanoi, että suurin osa koirista ei painu niin taakse, kuin reeneissä. Kyllä hiukka helpotti mieltä. Kiitos Heidi! Ja sanoi vielä. että jatka vain paikan hakujen vahvistamista, niin hyvä siitä tulee.