sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Treeniä...

... iltalenkin yhteydessä lähi kentällä. Tarkoitus oli ottaa pienet ja nopeet treenit. Hyvin tässä onnistuttiinkin. Teemana AVO-luokka. Pitäisi taas ruveta lisäämään mukaan ylemmänkin luokan liikkeitä. Ovat taasen jääneet.

Paikkamakuulla aloitettiin. Hessu makuu kaverina. Kolme minuuttia otin. Palkkasin puolessa välissä. Koko ajan olin piilossa. ei valittamista hyvin meni. Ohi kulki koiran ulkoiluttaja aivan vierestä. Ei häirinnyt kumpaakaan.

Askeleita hiukka sinne ja tänne. Sivu suunnissa vielä epäpuhtautta, mutta paikallaan täyskäännökset olivat todella hyviä.

Nouto kierroilla. Jätin kapulan merkin viereen. Ei tarvinnut apuja kiertääkseen merkin ensin. Teki oikeaoppisesti heti ekalla "hae" käskyllä. Tänään vauhti oli todella hyvä. Palkka nostosta. Lisäksi kapulan kanssa pari kiertoa ja palkka puolessa välissä. Oikein hyvä!

Kaukoja jotka olivat oikein hyvät. Ensin S-M-S kierto ja palkka. Seuraavaksi S-I-S joka sekin oikein hyvä ja liikkumaton. Viimeiseksi I-M-I jossa eka istuminen oli aivan super, mutta sitten alkoi sotkemaan seisomiseen. Helpotettuna onnistui ja loppuun vielä yksi istumaan nousu josta kierto palkaksi. Matkaa oli se 5 metriä.

Tunnari piilotus viimeiseksi heinikkoon. Eka löytyi todella hyvin ja nopeasti. Juoksi yli ja sai hajun ja kääntyi välittömästi poimien kapulan mukaan. Toka piilotus olikin vaikeempi jostain syystä. Etsiminen kesti, ja kesti... Hyvin kuitenkin etsi. Kutsuin pois ja ajattelin helpotta, mutta ei tullut kutsusta vaan jatkoi etsimistä. Ihan hyvä niin. Reilu minuutin etsimisin jälkeen löysi lopulta tunnarin, josta runsaat kehut.