torstai 17. syyskuuta 2009

Treeni, treeniä

Maanantaina treenattiin Keravalla kera Sailan&Sagan, Minna&Liz ja Pia&Jack. Alustana nurmikenttä. Sää aika ihanan aurinkoinen.

Paikkaistuminen: Ok

Paikkamakuu: Ok, en jättänyt etupalkkaa.

Seuraaminen: Lyhyitä pätkiä. painoi ja yli yritti. Pia ehdotti, että pistän Ruun tekemään huomattavasti pidempää pätkää. Tuumasta toimeen ja kyllä vaan toimi. Rauhoittui sivulle hyvin.

Ohjattu: haettava vasen. Lo alkuun. Vein merkille ja lähetin. Ei oikein tajunnut. Toka ok.

Ruutu: Tämä ei oikein sujunut mun makuun niin kuin olisin sen halunnut sujuvan. Myyriä taas nähtiin... ilmeisesti ruohikko alusta oli jotenkin toisesta vaikee hahmottaa merkkejä...

Keskiviikkona treenattiin taas nurmikentällä Järvenpään rantapuistossa. Reenikaverina tällä kertaa mukava uusi tuttavuus Pihla ja hoffi neiti Vinka. Sää aurinkoinen.

Ruutu: Odotellessa otettiin ruutua. Nyt sujui oinen mallikkaasti. Otin alkuun suorapalkan. Toka stopilla ja loppu suoralla. Tämä malli näyttää toimivan parhaiten, joten jatketaan tällä. Loppuun otin myös häiriö esineitä matkalle. Alku oli hankalaa. Pyöri ja ihmetteli. Laitoin liikaa esineitä ja varsinkin toko kamat (kapula ym,) hämäsivät toista. Lyhennettiin matkaa ja lopulta lähetys ruutuun onnistui hyvin kahden esineen (reppu ja bot-loimi) häiriöstä huolimatta. Tämä oli kiva reeni. Näitä lisää!

Paikkamakuu: Ok

Seuraaminen (LO): Paljon pitkiä suoria ja muutama käännös sinne tänne. Oli ihan kivan rauhallinen. Täyskäännöksissä ei ollut ihan niin terävästi mukana kuin yleensä. Pitää taas niistä ruveta palkkaamaan. Muuten ok.

Luoksetulo (LO): suora-maahan-suora. Suorat ok. mutta, ei voi millään mennä ekalla maahan vaan haikailee pallon puoleen, joka odottaa takapalkkana. Seisomisena stoppi olisi ollut ihan suht hyvä. Otettiin sitten kiertojen yhteydessä pari kertaa, jossa maahan menot olivatkin sitten aikas mainioita =D

Kauko (LO): M-I ja I-S-M Eka istuminen hiukka vajaa. Tokassa satsissa ihan ok. nousi kuitenkin molemmissa ekalla.

Liik.istu: Pihla naksutteli, kun pylly osui maahan. Tätä täytyisi tehdä aina, kun vain on apuja käytettävissä. Ei tarvitse vilkuilla milloin annan palkan. Ihan ok meininki.

Tunnari (LO): En ole ottanut tätä taas vähään aikaan, joten ei olisi pitänyt ottaa sitä kentälle mukaan ohjelmistoon saati sitten liikkeenä... tyhmä, tyhmä! Koiralla kierrokset kaakossa =/ Ensin heinikkoon piilotus liikkuroituna. Tämä loistava! Sitten Pihla vei vieraat n. 5 metrin päähän ja minä oman. Juoksi kapuloille ja nappasi vain jonkun kohdalle osuvan suuhun katsoi silmiin ja näytti pohtivan omia tekosiaan. Olin aivan hiljaa ja räkäs palikan suusta ja lähti sitten haistelemaan muita. Nappasi oman. Palautus ok. Tähän olisi pitänyt jättää.... Toka samalla tavalla (alku) Malttui haistella, otti väärän ja lähti iloisesti palauttamaan. Otin kapulan suusta rauhallisesti ja lähetin hakemaan uudemman kerran. Haisteli, otti oman ja palkka puolessa välissä.

Nyt pitää ottaa noita tunnareita useita viikossa. Joka päivälle lenkin yhteyteen kerran oman etsimistä (alku valmistelut liikkeen omaisesti) Palkka vasta, kun on sivulla. varsinaista tunnaria tehdään joko sisällä tai omalla kotipihalla, että löytyy varmuus. Yhteis reeneissä aina pyydettävä jota kuta tekemään ko. liike käskytettynä -> liikkuri käy piilottamassa oman heinikkoon. Näin liike tulee tutuksi ja vasta myöhemmin yhdistetään kokonaiseksi liikkeeksi.

"heitä, heitä, heitä!"