maanantai 18. tammikuuta 2010

T-reenit

Lauantaina Prismalla...

Paikkaistu: ok

Paikkamakuu: Muuten ok, mutta pientä jojotusta alkuun. Pitää reenata...

Ruutu: Seinä hidasti menoa ja jäi joka kerta aika eteen (oli kuitenkin aina ruudussa) Ruu'lla kuulemma oli hieman nousseet kintereet ilmaan ennen lähetystä. Pitääpi siis olla tarkkana, ettei rupea nousemaan lisää.. Muutaman kerran, kun pyysin istumaan ja odottelemaan, niin alkoi sitten kintereetkin olla maassa. Nyt aijon sitten (taas) siirtyä ruudussa siihen, että en pysäytä ollenkaan vaan tuo saa tarjota paikkaa itse.

Liik.istu: Ensin pariin otteeseen käskytettynä ja palkka seuruusta. Sitten liikkeenä. Istui nopeasti.

Metallinouto: Saaliinaa pari kertaa. Ei mitään ongelmaa.

Seuraaminen: Ei painanut (hyvä juttu) mutta hiukka oli jostain syystä levotonta menoa, ei kuitenkaan mitään ihan kamalaa... Askeleet kait oli ihan ok't Loppuun pohdittiin hidasta seuraamista ja sitä mikä olisi hyvä tahti Ruu'lle. Eli se nopeus jolla menen on ihan ok, mutta vain askel pituutta pitää pidentää. Hidas seuraaminen tuntuikin tästä toimen piteestä johtuen kaikista parhaimmalta seuraamiselta.

Tunnari: Hyvin haisteli, mutta sirsi aluksi vahingossa tassullaan oman aivan kiinni toiseen kapulaan. Otti oman kun kohdalle sattui, mutta ei huomannut, että poimi viereisenkin maasta ja näin itseensä tyytyväisenä palautti sen. Palkkasin kuitenkin koska koira oli sen oloinen, ettei todellakaan huomannut, että sillä oli kaksi erillistä palikkaa suussa. Uusinta oli muuten ok, mutta klähmäs vierasta. Eli vain kerran tunnari. Toka kerta tuottaa sitten jo hieman epävarmuutta.

Tämä on muuten jännä juttu. Jos Ruu erehtyy tuomaan väärän ja otan sen siltä pois ja pyydän hakemaan uudestaan, niin ei ole pätkääkään epävarma vaan menee haistelemaan uudestaan, ikään kuin tietäisi mokanneensa (tokalla tuo viimeistään yleensä oman) Mutta jos ekalla on tuonut oman, niin tuntuu jotenkin ajattelevan, että "mitä ihmettä sehän oli oikea?!" Mutta tätähän ei tehdä kisoissa kuin kerran, joten no proplem!