torstai 4. kesäkuuta 2009

Bc-reenit

Alkuun otettiin paikka istuminen ja makuu sailan ja Sagan kanssa Minnan (bc Liz) toimiessa liikkurina. Aikalailla taisi olla kisa ajat molemmissa. Istumisessa olin näkösällä hetken ennen piiloon menoa. Istui hyvin. Vapautus takapalkalle.

Paikkamakuussa meni aika vänkkärään, kun mentiin piiloon yhdeksän asteen kulmassa. Tähän siis lisää reeniä. Lonkalleen saa mennä, mutta ei kieroon. Muuten makasi rauhallisesti. Ehkäpä tässäkin auttaisi takapalkka kuurina. Hyvin kuitenkin vänkkyrä asennosta nousi perusasentoon.

Askelsiirtymiä seuraavaksi. Nyt todella tuo oikealle siirtyminen sujuu. Vasen ehkä hiukka heikompi. Eteen ok. Taakse pitäisi ottaa ohjelmistoon.

Noutoja kierroilla. Ensin palkkaa oikeasta nostosta. Meinasi oikaista suoraan kapulalle. Tokalla kiersi hyvin ja nosti nopeasti, josta heti palkka. Näitä muutama toisto. Loppuun kapulan kanssa kiertona palautuksia. Pari suorapalkkaa ja loppuun pari palautus. Ihan siistit "pikku-nätit" palautukset, mutta saisi tulla mun makuun nopeammin loppuun saakka.

Pohdittiin porukalla, että palkka vedettävä ihan lopussa yllärinä esiin, että oppi, palkan voivan tulla ihan viime metreilläkin. Taidan käyttää jotain pientä esinettä, että ei tarvitse kaivella liivin taskuja vaan voi vain avata vasemman käden ja "vapauttaa" palkan heti koiralle.

Paikanhakua ruudussa. olin unohtanut oman tarketin kotiin. Ei oikein meinannut hahmottaa pidemmältä matkalta ilman tuota. Aivan loppuun otinkin sitten Minnan targetilla ja jo alkoi löytymään, vaikka alkuun olin kankeutta ilmassa. Luulen, että rupeen nyt ottamaan täydeltä matkalta ruutua tuolla alustalla.

Tunnari vimpaksi. Ensin oma heinikkoon, muiden kapuloiden taakse. Hyvin haisteli ja haki omansa. Tokalla vein oman muiden joukkoon. oli aluksi sitä mieltä, että oma ei voi olla näkösällä ja haki aika pitkään paljon kaempaan. Kysyi apuakin katseella, mutta jatkoi itsenäisesti etsimistä jolloin löysi.

Täytyy nyt ruveta ottamaan, niin että joku klähmii noita mun kapuloita, että haisevat muillekkin. Tuo saattoi olla myös yksi syy siihen miksi haisteli harvinaisen pitkään, etsien omaa. Mun haju ei varmaankaan tullut nyt niin voimakkaasti sen nenään, kun haisivat hiukka Sailalle. Ei kuitenkaan sortunut tuomaan niitä.

Kiitos Minnalle ja Sailalle mukavista yhteis reeneistä!

Kuvan on ottanut Katri