sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

T-reenit Keravalla

Lauantaina matkattiin Sailan kyydillä Keravalle reenaamaan Prisman P-halliin. Mun ryhmässä reenasi tällä kertaa Katri, Arja, Kati ja Riitta.

  • Paikkaistuminen: Ihan lopussa valui maihin, kun menin piiloon. Olin jo aijemmin käynyt piilossa. Nyt sitten taisin olla normaalista poiketen hiukka kaemmin joka aiheutti maahan menon, mene ja tiedä, mutta tarkkuutta tuon kanssa jatkossa. Muuten ihan ok istuminen.
  • Paikkamakuu: Ei ongelmaa. Omalla maahan ja ylös. Osan ajasta olin piilossa.
  • Seuraaminen: Liikkeellelähtöjä sekä käännöksiä. Vinkiksi painamiseen jalkojen nostelu. Kuurina tehtynä voisi kuulemma auttaa. Kokeilin ja hillitsi kyllä Ruutia. Naksu aina hyvästä kohdasta.
  • "Idari" ilman istumista ja niitä merkkejä. Vapautus myös joka kerta suoraan edessä olevaan leluun kierroksen jälkeen. Ihan näppärästi pelitti. Ei liiku tassut, ei.
  • Kierto: Muutama näitä. Lisäksi pari stoppia joista toinen oli hiukka huono ja toinen ok.
  • Kauko: Maasta istumaan nousuja. Ekalla jäi jumimaan, kun lelu takana ja toinen koira meni ohi. Loput kolme oli ihan hyviä.
  • Ohjattu: Muutama merkille meno alkuun autettuna. Siitä sitten pari kipaletta oikealle. Ekalla vei Katrille ja oli muutenkin hiukka pihalla. Tokalla toi ihan kivasti mulle. Tästä vapautus suoraan leluun.
  • Luoksetulo: Ok. Palkka lennosta.
  • Tunnari: Ekalla nosti kivasti oman, mutta tokalla ja kolmannella alkoi arpomaan, ennen kuin otti oman =( Oli muutenkin aika omituisen oloinen. Kait jollakin tavalla reagoi mun jännittämiseen. Jännitin nimittäin aika lailla taas pitkästä aikaa. Juteltiin oman piilottamisesta lenkillä lopussa. Pitänee ottaa ohjelmistoon.
Tänään tehtiin pitkä lenkki koirien kanssa. Oli todella ihana keväinen ilma. Lenkin lopussa otin tunnarin piilotuksen kerran pieneen heinä kasaan. Vauhti jolla toi lähtee, kyllä hiukka hirvittää, mutta kun piilossa ei ole kuin yksi, niin erehtymisen vaaraa ei ole. Nopeasti löytyi oma. Nyt palautuskin oli hyvä (ei kalvamista). Murahti siinä kohtaa, kun otin kapulan suusta. Sitä ruvennut tekemään tunnarissa palautuksen yhteydessä. En nyt kuitenkaan aijo puuttua tähän, vaan haen varmuutta ensin, ennen kuin edes harkitsen asiasta huomauttamista. Lisäksi otettiin muutama suora pätkä seuruuta. Yhden kerran alkoi hiukka painamaan, mutta muuten malttoi olla siivosti. Otan nyt jonkin aikaa lenkin yhteydessä pienen pätkän suoraan seuruuta ja tunnarin piilotuksen.

Valokuva urakka alkaa olemaan loppusuoralla. Siirsin kuvat uuteen osoitteeseen, joka on mun mielestä selkeempi ja toimivampi ratkaisu. Kuvien uusi sijainti löytyy osoitteesta www.susan.kuvat.fi