torstai 18. kesäkuuta 2009

Huah!

Taitaa kuitenkin mennä kaukojen maasta istumaan nousu uusiksi. Aika tylsä juttu. Voi miten inhotavaa on pettaa joku vanha asia uusiksi. Onneksi tuo on Ruut, eikä Hessu. Tuntui, että Hessulle ei juurikaan voinnut opettaa varmaksi uusia kuvioita vanhan päälle. Ruu tuntuu olevan toista maata. Se omaksuu huomattavasti nopeammin asiat ja sen kovalevylle tuntuu voivan päivittää uusia asioita ;0)

Nyt sitten otan uuden käskyn -> "ylös" ja siihen myös uuden tekniikan. Eli tästä lähtien Ruu'n tulee nousta maasta istumaan etujalkoja siirtelemällä. Eli ei saa enää hypähtää ylöspäin. Meillähän ei ole ollut ongelmaa etenemisen kanssa, mutta toisinaan istumaan nousut jää vajaiksi, kun kun pitää päätä alhaalla, odottaa lelua (hiukka siis kyttää) ja samalla kuitenkin "hypähtää yöspäin painon ollessa vahvasti edessä. Luulen, että tuolla jalka tekniikalla asia paranee.

No tämmöistä tää laji on. Aina säännöllisesti saa olla opettamassa uusia tekniikoita vanhan tilalle, kun ei ole osannut ottaa joitakin asiaa huomioon ja sitte myöhemmin homma vain ei pelitä. Onneksi nämä ovat fiksuja otuksia ja päivittäminen on yleensä aika nopeaa touhua. Eilen nouto, tänään kaukot ja mitähän huomenna ;0)

Sitten loppuun vielä kokemuksia suihkusta Ruu'n kanssa. Olin siis pesulla yksi päivä. Koira oli samassa tilassa kanssani. Kyttäsi taas tavanomaiseen tapaan vettä silmät kiiluen pylly pystyssä, josko suihkusta lentäisi roiskeita. Sitten keksin (toivottavasti ei ole huono idea =) laittaa toisen "maate" komennolla makaamaan (ei siis paikkamakuu käsky) Suihkuttelin ensin peräpäätä ja vapautin ottamaan suihkua kiinni. Taas uudestaan ja vähitellen nostin suihkua ylemmäs ja ylemmäs ja lopulta sain suihkuttaa jopa pään ja naaman pitäen suihkua hetken siinä. En vaatinut mitenkään toista olemaan -> ei siis paineistunut. Välillä nousi ylös, mutta pyysin uudestaan "maate" ja palkaksi armoton suihkun jahtaaminen. Tuntui Ruu'sta olevan varsin hauska leikki. Täytyy katsoa josko otettaisiin uudestaan. En kuitenkaan suosittele tuota kaikille, mutta hullulle bc'lle se voi hyvinkin sopia, kun rakastaa ottaa kaikkea mahdollista kiinni. Ruu'han ampuu heti suihkuun kiinni, kun vapautan sen maasta. Juoksee hullunlailla pitkin suihkua sen perässä ja napsii sitä minkä ehtii ;0) Ainoa miinus tuossa on, että koko suihku on aivan likomärkä moisesta luttaamisesta, mutta mitä sitä ei tokon eteen tekisi ;0)