torstai 11. kesäkuuta 2009

Kuvia

Tiia napsi kuvia eilen Espoossa pidetyissä harkkakisoissa. Tässä joitakin. Kiiros Tiia taas jälleen kerran kuvista. Loput löytyvät TÄÄLTÄ

Seuruu jossa hiukka edisti...

Täyskäännös, jossa tarjottiin maahanmenoa =o

Sitten katseltiin merkkejä =D

Välissä kohtuu seuruutakin ;0)

Luoksetulo

Stoppi!

Nouto

Liikkeestä seisominen

Kaukoissa palkaksi liikkurin kierto =D

Ööö.... hyppy?

Harkka kisa

Lähdettiin Sailan ja koirien kanssa kohti Espoota. Collieyhdistys järjesti kisamaisen harjoituksen, jossa ei ollut tuomaria, mutta muuten kisamaiset puitteet. Sää oli mukava ja kahvi ja pulla maistui =D Kisassa sai palkata kesken suorituksen niin kuin itse halusi. Otin AVO-luokan ja mun oli tarkoitus palkata kaukojen jälkeen ja muuten ottaa kisamaisesti.

Paikkamakuu: Hyvin makasi liikuttamatta vaikka vierestä lähti collie kehästä. Ei haitannut mitään. Tää on kyllä todella kiva juttu! Vapautin suoraan leluun.

Seuraaminen: Aikas kamalaa. Siellä ehti tapahtua vaikka mitä. Menin kehään virittelemättä koiraa. Olin vain temputtanut sitä ja muutenkin riekuttanut... Ja se hiukka näkyi. Ensin edistettiin aika paljon, sitten lähestulkoon joka käännöksessä tarjottiin perusasentoa, sitten alkoi armoton painaminen, merkkejä vilkuili välillä ja loppuun tarjosi liikkeestä maahanmenoa oma-aloitteisesti ;0) Mua vain kyllä nauratti! Kai sillä olisi kuitenkin vielä jotakin irronnut.

Maahanmeno: Valmisteleva osuus oli nyt hyvä (rauhoittui tekemään) Maahan tippui hyvin. Loppuun perusasento, joka ok.

Luoksetulo: Lähti nopeasti tulemaan ja stoppi oli todella napakka -> kenttä vain pölisi, kun Ruu laittoi liinat kiinni! Loppu olisi saanut olla hiukka nopeampi mun makuun, Mutta ei olla juurikaan reenattu lyhyiltä matkoilta luoksetuloa. Samoin perusasento jäi hiukka vajaaksi. Oli kuitenkin suora.

Seisominen: Valmisteleva oli ok. Samoin seisominen. Olisi kuitenkin saanut olla mun makuun napakampi stoppi, mutta ihan ok meininki.

Nouto: Tähän olin todella tyytyväinen. Malttoi hyvin olla aloillaan heiton ajan. Haki vauhdilla ja otti hyvin kapulan. Samoin palautusvauhti todella hyvä kuin myös perusasento. Ainoa miinus oli, se että kun otin kapulan säntäsi lelun toivossa eteenpäin. Tätä reenattava.

Kauko: Otin vain I-M-I Pyysin liikkurin koiran selän taakse. Liikkeen omaisesti muuten. Eka istuminen jäi mun makuun hiukka "vajaaksi", maahan ok ja seuraava istuminen todella hyvä, josta kiertopalkka liikkurin takaa suoraan leluun.

Hyppy: Varasti... oltiin pidetty koko kehässä olo aika bileitä liikkeitten välissä temppuillen ja syliin loikkien ja nyt se sitten kostautui. No ei haittaa tällaistahan ei kisoissa tehdä. Ruu ei siis osaa AVO-hyppyä. En vain ole jaksanut opettaa. Lähti hyvin ja tarjosi seisomista. Pyysin istumaan. Katsoi ihmeissään. Uusi käsky käsimerkillä ja istui. Pyysin hyppäämään ja tuli sivulle vaikkei ollakkaan reenattu tuota. Jäi kuitenkin hiukka vajaaksi.

Kokonaisvaikutus: Öööö... no molemmilla oli hauskaa =D Hiukka poikettiin suunitelmasta tehdä kisamainen reeni. Palkkaamisen suhteen tässä onnistuttiinkin, mutta muuten meno oli kyllä varsin vauhdikasta ja Ruu lenteli pitkin kehää kaikki väli ajat =D Se tuossa on kuitenkin varsin mukavaa, että se ei keitä yli ja pystyy kuitenkin keskittymään tekemiseen vaikka kuinka hetsaa.

Erityisen tyytyväinen olin paikkamakuuseen, noutoon ja luoksetuloon. Sen sijaan reenattavaa; seuraaminen, seisominen, hyppy ja ainaiset kaukot. Hyvä mieli tuosta päivästä kuitenkin jäi. kiitos Saila seurasta ja kyydistä!