tiistai 27. tammikuuta 2009

Sunnuntain touhuilut ja tuumailua


Sunnuntaina lähdettiin aamusta Ruut'n ja Mistyn kanssa kohti Purina-areenaa. Tarkoitus oli treffata Sari ja Carmen siellä, seurata hiukka toko-kisoja ja reenata keppejä koirien kanssa. Halli vaikutti oikein mukavalta ja aloinkin harkitsemaan, josko kuitenkin aloittaisin halli kisoilla Ruut'n kanssa, kun kerta Mistyn meinaan ilmoittaa AVO'n ko. kisaan maaliskuun lopussa. Ainoa asia mikä mietityttää on kisan osallistuja määrä (70 koirakkoa!) Eli aikas mega kisasta on kyse. Toisaaltaan Ruut ei ole ennenkään ottanut häiriöö vilkkaissa paikoissa vaan keskittyy täysillä. Ehkä mä uskalla.. Helmikuussa ei valitettavasti ole kisoja johon mahtuisi.


Hallilla tuli tavattua tuttuja ja turistua ihan jonkin verran, joten itse kisojen seuraaminen jäi vähemmälle. Ruut oli ihan kuin kotonaan vaikka väkeä oli todella paljon ja käytävä ahdas. Ei reagoinut/vouhottanut vieraiden koirien luokse. Hengaili vain mun lähellä, kävi moikkaamassa juttukavereita aina säännöllisin väli ajoin sekä touhusi välillä Ruuti bortsun kanssa. Pää sääntöisesti oli kuitenkin ihan mukavan rauhallisella sekä rennolla mielellä lähelläni.

Ulkosalla viereisellä kentällä reenasin hiukka tokoa Ruut'lla.

  • Liikkeestäseisominen: Lelupalkalla lähdin seuruuttaa. Ihan kivasti kulki. Napakka seisominen ja lelun jättö kauas. Muutamia paluita ja vapautuksia suoraan edessä olevaan leluun. Todella kivasti toimi. Ei puhettakaan, että olisi mennyt maihin. Tosin seisoi kaikkea muuta kuin rennosti... aijasi lelua minkä ehti. Tuossa se vaan ei haittaa, pysyypähän paikallaan =D
Keppi reenit ei sitten sujuneet niin kuin piti. Misty ja Ruut vouhotti molemmat aika pykällä. Lienee valtaisa lumen määrä pellolla ja Mistyllä kolmella kepillä reeni aiheutti ulailua =D Muuta onnistuminen saatiin kuitenkin aikaiseksi... mutta aika taistoo.

Välissä käytiin heittämässä Carmen kotiin ja kurvattiin moikkaamaan Taina-ystäväämme. Oli todella kiva nähdä hänet. Ainoa harmi oli se, että me vaan ollaan Sarin kanssa paha yhdistelmä... aina "hiukka" myöhässä ;0) Seuraavalla kerralla varaan riittävästi aikaa Taina, kun tulen. Olen siitä niin pahoillani, että tuossa kävi nuin. Mukavaa on se, että Ruut ja Misty saivat tulla tuonne mukaan. Piristi varmasti Tainaa, kun näki oman pikku Mippunsa =0) Ja Ruut'lle aina tuon kaltaiset reissut tekevät hyvää, vaikka paljonhan se on pentu ajoista mennyt eteenpäin!
Kaikenlisäksi saan tässä toteuttaa epävirallisesti kaverikoira toimintaa joka jäi valitettavasti Hessun kanssa. On niin ihanaa nähdä, kun omasta koirasta on iloa jolle kulle toisellekkin!