keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Targetilla leikkimistä

Eilen illalla vielä innostuin (kun saatin uusi hieno kosketus alusta Minnalta.. kiitos vain =0) target leikeistä. Otettiin aluksi jakkaralla "kontaktin" alastuloja. Lärppä oli maassa ja Ruut keksi heti, että sille pitää tökätä tassu(t) Siirtelin sitä hiukka eri pituisille matkoille jakkarasta ja hyvin tyttö sihtasi jalkansa siihen.

Merkkiä ja Ruutua myös sisällä samalla tekniikalla. Käskyn kuultuaan hakee heti alustan päälle, niin kuin olisi aina tehty tuolla tavalla. Lisäksi keksin ottaa sivulle tuloja myös targetilla =D Lärppä maahan sivulleni ja käskytyksiä. Ruut loi aina katseen ensin alustaan siirsi etujalat sen päälle ja käänsi takapuolen, niin että oli oikea oppisesti sivulla.

Hetken jo mietin, että miten voisin hyödyntää targettia maasta istumaan nousuissa. Varmaan jotenkin niin, että makaa puoliksi sen päällä ja nousee siitä istumaan niin, että etu jalat siirtyy alustalle. Palkka siis vain kun jalat ovat kokonaan alustalla. Tämä voisi tuoda sitä mun kaipaamaani ryhtiä tuohon liikkeeseen (kauko). Mutta katsoo nyt jaksaako. Täytyy kuitenkin myöntöö, että alusta on paaaljon monipuolisempi, kuin koskaan osasinkaan kuvitella.