maanantai 30. marraskuuta 2009

Seuruu ja kaukot

Treenailtu ollaan ahkerasti. Ja pari uutta havaintoa tehty myös.
Eli kaukot menee nyt uusiksi. Tekniikka niissä ihan ok, mutta ne istumaan nousut ei vain mielytä mua Ruu'n maanisuudesta johtuen. Nyt sitten kaikki takapalkka pois. Vaihdetaan lelut nameihin ja mä käyn palkkaamassa koiran esim. istumaan noususta menemällä sen luokse perusasentoon. Tämä tuntuu toimivan ja mikä parasta ei etene. Ollaan tätä nyt tehty 5-10m matkalta. Ruu ei tällä tavalla tee vaihtoja ihan sillä intesiteetillä millä haluan, mutta maanisuus on pois, joten tämä kelpaa mulle. Lisäksi istumisesta tarjoillaan palkka niin korkealta, että joutuu olemaan "orava asennossa" saadakseen sen. Tämä on lisännyt myös pään asentoa ylemmäs ja näin istumiseen on tullut sitä mun kaipaamaa ryhtiä.


Seuraaminen on sitten toinen projekti. Kyllähän se seuraa ihan kohtalaisesti, mutta en jaksa sitä, että joka reeni kerta joudumme käymään läpi saman keskustelun siitä painetaanko vai ei. Yleensä monen jauhamisen jälkeen rupee tekemään nätisti, mutta tämä on aika väsyttävää, kun ei johda mihinkään. Joten ei auta kuin tarttua härkää sarvista ja ruveta muokkaamaan paikkaa taaksemmassa (näin ei pysty painamaan samalla tavalla) Eli seuraamiseenkin lelut pannaan ja namit kehiin. Palkka tarjoillaan aina housun sauman kohdalta mahdollisimman ylhäältä. Ensi naksu oikeasta paikasta ja sitten tällä tavalla tarjoiltu nami. Uskokee tai älkää, niin tämä toimii meillä loistavasti! Jo muutaman reeni kerran jälkeen paikka on ruvennut menemään taaemmas, eikä näin ollen tarvitse enää käydä sitä alku keskustelua millä tavalla on soveliasta seurata.

Että näin meillä. Tylsää tässä on se, että joudutaan luopumaan näissä liikkeissä lelu pois. Musta kun olisi ollut, niin kiva riekkua lelujene kanssa, mutta kun kerta joku asia ei niillä toimi, niin sitten ei toimi ja se vaan on hyväksyttävä. Eli nyt sitten palkataan namilla seuraamiset, kaukot, tunnari ja satunnaisesti jäävät... höh! Tosin jäähän siihen vielä liuta liikkeitä, joissa saa ilotella kunnolla =D

Ja kiitoksia kovasti Leenalle kuvista joita hän napsi viikon takaisissa reeneissä. Loput kuvat löytyy TÄÄLTÄ