maanantai 23. helmikuuta 2009

Päivityksiä jälleen...

Niin se aika vain vierähti. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua. Hessu täytti 17.2 12-vuotta. Hessu onkin voinut oikein hyvin. Lenkkeilee edelleen siinä missä nuorisokin. Aikanaan, kun Hessu sairastui 4-vuotiaana vakavaan suolistotulehdukseen, niin silloin ei kukaan osannut sanoa miten kauan poika eläisi. Lopulta löydettiin oikeat lääkkeet ja ruokinta ja Hessu alkoi toipua veriripuli kierteestä. Tuskin kuitenkaan kukaan olisi uskonut että poika eläisi näinkin pitkää ja ennen kaikkea näin hyvä kuntoisena. Monenlaista voi toki tulla vastaa, mutta näillä näkymin tuntuu siltä, että Hessulla on vielä muutama vuosi edessä päin =D Itselleni Hessu on monella tapaa rukous vastaus ja osoitus armollisesta Jumalasta, joka lupaa Sanassaan pitää huolen niin ihmisistä, kuin eläimistäkin.

Itse en todellakaan ole mikään arpajaisten voittaja tyyppiä, mutta reilu viikko sitten sain kokea jotain sellaista, jota en aikaisemmin ole ennen kokenut. Voitin nimittäin samana päivänä kahdessa eri arpajaisessa. Toisessa sain ensiapulaukun ja muutamaa tuntia myöhemmin sain puhelin soiton jossa kerrottiin, että olin juuri voittanut kolmen kuukauden koiran ruuat! Kun sitten menin hakemaan niitä, oli yllätys vieläkin suurempi. Mua odotti 3 kpl 15kg Royal canin säkkiä. En tiedä millä laskutoimituksella laskivat, mutta itse sain kyllä aivan eri kuukausi määrän. Eli tuo määrä riittää meillä pitkälle syksyyn. En kuitenkaan taida tästä asiasta valittaa ;0)

Sitten reenailuihin... Ihan kahta viikkoa en millään malttanut pitää taukoa. Jotain pientä siis puuhattiin. Lähinnä tunnarin ja kaukojen parissa, jotka sujuvatkin nyt aika hyvin. Eilen reenailin myös ulkosalla, kun kerta oli valoisaa. Menimme lenkin yhteydessä lähi kentälle. En tosin jaksanut kuin reenata Ruut'n


  • Ruutu: Muutamia toistoja. Piilottelin lisäksi palloa ruutuun, joka olikin hyvä juttu. Sillä tekniikalla siis jatketaan.
  • Kauko: I-M-I vaihtoja n. 1,5 m päästä. Hiukka ehkä jää vajaaksi mun makuun eka istumaan nousu. Nousee kuitenkin heti ekalla nopeasti ylös, joten ei pidä valittaa tässä kohtaa.
  • Seuruu: Askeleita ja pikku pätkää suoraa kävellen sekä juosten. Alkuun punki hiukka eteen, mutta heittäessäni palkan aina taakse, asettui ihan kivasti sivulle oikeaan kohtaan.
  • Paikkamakuu: 2 min. Nopea maahan meno. Ensimmäisen minuutin makasi oikein hyvin, mutta sitten aivan yks kaks pomppasi ylös ja lähti laukkaamaan kohti ruutua, joka oli sen takana =o Tästä välitön palautus ja "maahan" Hetken päästä kävin vapauttamassa ja otin uudestaan. Nyt makasi todella tarkkana. Kävin satunnaisesti myös piilossa mitkä onnistuivat todella hyvin. Ajan tultua täyteen palasin sivulle ja käskin istumaan. Vaan ei meinaa millään nousta... höh! Tämä ei nyt toimi, ei sitten millään. "Sivulle" käskyllä olikin sitten ihan toisen lainen vaikutus. Ruut räpsähti samoin tein istumaan. Eli käsky sana vaihtoon.
  • Palautuksia: tunnari palikalla. Muutama ihan nätti palautus. Nyt kalvamiset ovat jääneet. Oikein hyvä juttu.