sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Toko joukkue-SM 2009

Lauantai aamusta lähdettiin ajelemaan Sailan ja Tainan kanssa Kangasalalle kuuden jälestä runsaiden 3 tunnin yö unien jälkeen. Täytyy myöntää, että olo oli aika kamala. Lisäksi aamusta alkanut pahoinvointi antoi päivään oman mukavan lisänsä. Olimme Ruu'n kanssa SBCAK'n 1. joukkueessas. Yhden kahvi kupin ja Ed'n myötä tuntui, että sitä jotenkin alkoi pääsemään kartalle.

Oma vuoromme AVO-luokassa oli heti aamusta (olimme jo kolmannessa paikkamakuu ryhmässä) joten varsin aikaisin aamupäivästä suorituksemme oli jo ohi. Itse jännitin kisaa jostain syystä poikkeuksellisen paljon ja tämä huipentui paikkamakuuseen syystä jota en tiedä. Paikkamakuiden jälkeen olo oli sitten jo rennonpi. Tosin pahoinvointi jatkui eri asteisena pitkin päivää aina iltaan saakka, joten se lienee ei johtunut jännityksestä.

Kehä 1. tuomari; Packalen

Paikkamakuu: 10p.

Nouto: 10p. En tosin ollut tuomarin kanssa tästä samaa mieltä, mutta otetaan mitä annetaan ja jatketaan nouto sulkeisia =D

Kokonaisvaikutus: 10p.

Kehä 2. tuomari; Juhantalo-Kakkola

Seuraaminen: 9,5p. Oikein nättiä menoa, lopussa hiukka vino perusasento.

Maahanmeno: 10p.

Hyppy: 10p.

Kokonaisvaikutus: 9p.

Kehä 3. tuomari; Pollari

Luoksetulo: 8p. Tästäkään en ollut tuomarin kanssa samaa mieltä. Jos nyt en ihan kymppiä olisikaan antanut itse, niin mielestäni kasi oli myös väärä numero kuvaamaan ko. liikettä. Mutta otetaan mitä annetaan ja todettakoon, että tasan taisi mennä puntit nyt noudon kanssa ;0)

Seisominen: 9 en tiedä mistä yksi piste lähti, kun ei kommentoinut mitenkään suoritusta.

Kauko: 9,5p. Ohjaaja antoi kuulemma liian voimakkaat käsi merkit. Totta, en vain oikein luota, että se sieltä nousee ylös...

Kokonaisvaikutus: 9

Yhteensä: 188,63p. sija 3/89 ja KP

Ensimmäiseen kehään mennessä tuntui aluksi siltä, että koira oli jotenkin löysän oloinen. Mutta paikkamakuun jälkeen oli taas oma itsensä ja sen jälkeen alkoi nostelee kierroksia kehä kehän jälkeen ja viimeisessä osassa toivoin jo, että olisipa tämä jo ohi. Ruu'n kierrosten nouseminen ei näkynyt vinkumisena tai epäpuhtauksina liikkeissä. Tämä tuli lähinnä esiin liikkeiden välissä, kun en oikein voinut palkata, kun en tienyt minne laittaisin palkan odottamaan, enkä sitä uskaltanut pitää taskussa (muutamaa nakin palaa lukuunottamatta)

Ruu tuntui aika lentoon lähtevältä liikkeiden välissä joten pitääkin harkita, että alkaisi laittamaan sitä maahan ja siitä kutsuisi sivulle seuraavaan liikkeeseen. Pelkäsin, että koira lentelee kehästä pihalle rallatessaan sinne tänne. Ei mikään kiva tunne!

Muuten olin aika tyytyväinen suoritukseemme ja itkuhan siinä tirahti, kun tajusi olevansa luokkansa kolmas (luokan koiramäärän ollessa liki 90). Sitä kun on itketty hiukka toisenlaisia kyyneleitä tuon kanssa. Kaksois voittoa ei tullut Merkan -Ruu'n siskon kanssa vaikka niin leikkisästi suuniteltiikiin Katrin kanssa tekevämme. Tosin kovin kaukana sekään ei ollut, kun Mervi nappasi myös 1-tuloksen (180,83p.) sijoittuen hienosti neljänneksi! Ehkäpä ensi vuona sitten, kenties ;0)

Oma joukkueemme sijoittui 17. joka oli myös mielestäni hyvä sijoitus joukkue määrän ollessa kuitenkin reilu 70. Joukkueessamme kisasi Saila Savolainen ja bcn Tending Valkyrie (EVL), Taina Määttänen ja bcn Viirunaaman Ansa (VOI), Agneta Andersson ja bcu McSanican Always First (AVO) sekä Laura Leppänen ja bcu Cruzan (ALO)

Kiitos kaikille joukkueessa olleille, että lähditte mukaan! Oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin yhdistyksen sisällä. Kiitos myös Taina ja Saila matka seurasta ja kyydistä. Ensi vuona uudestaan, kenties!AVO-luokan kolme parasta; 1. Nina Manner & Tending Hotspur 2. Arja Heiskanen & Tending Awesome 3. Susa & Ruut Loput kuvat eri luokkien sijoittuneista löytyy TÄÄLTÄ

SBCAK 1-joukkue vas; Laura&Kosti, Agneta&Ready, Susa&Ruu, Taina&Manta sekä Saila&Saga