maanantai 24. elokuuta 2009

Missä mennään voi-luokka?

Aika pitkällä luulisin. Kirjaan tähän nyt ylös liikekohtaisesti mitä tytteli osaa ja mitä pitää vielä reenata. Reeneistä noin, niin kuin muuten, että ollaan kyllä säänöllisesti reenailtu... en vain ole ehtinyt päivittelemään. Mutta sitten voi-voi-luokkaan...

  1. Paikkamakuu: Suorassa pysymistä reenattava. Lyhyitä aikoja + etupalkka. Muuten ok.
  2. Seuraaminen: Askeleet; erityisesti vasemmalle ja taakse. Lisäksi ainaista oikean paikan reeniä varsinaisessa seuruussa.
  3. Liikkeestä istuminen: Hitaassa vauhdissa tekee jo kivasti. Paljon reeniä.
  4. Luoksetulo: Molempia stoppeja vahvistettava erillisinä kokonaisuuksina. Osaa tehdä molemmat stopit samalla kerralla.
  5. Ruutu: Paljon reeniä. Lisäksi taitaa olla tästä luokasta kaikkein eniten palasina. Osaa kuitenkin hakea katseella ruudun ja suunistaa sinne. Loppu onkin vielä aika hämyisää...
  6. Hyppynouto: Reenattava nopeita kapulaan tarttumisia. Muuten ok.
  7. Metallinouto: Sama kuin hyppynoudossa. Muuten ok.
  8. Tunnari: Paljon oman etsimistä heinikosta. Lisäksi pureskelee jonkin verran...
  9. Kauko: Jumitusta M-I vaihdossa ajoittain. Lisäksi etenee hieman S-M-S vaihdossa. Reeniä siis tälläkin rintamalla. Voi miten mä sitten pidän kaukoista ;0)

Että näin... Olen tuossa hiukka miettinyt, että josko sitä vain siirtyisi suoraan voi-luokkaan. Nyt kun noiden touppinkien kanssa jouduin pulaamaan, niin en pääse niihin avo-kisoihin joihin suunittelin. Loppu vuosi taas tuo tullessaa juoksut, enkä haluisi ensi vuotta aloittaa avo'ilemalla. Joten taidan suosiolla kääntää katseen ylempiin luokkiin. Tavoite startata voittaja on ensivuoden alku, riippuen siitä mihin ajan kohtaan Ruu'n sterilointi sijoittuu.