tiistai 7. heinäkuuta 2009

Kehä reenit

Sateiset sellaiset pidettiin tänään Tainan&Mantan sekä Lauran&Kostin voimin illalla rantapuistoss. Vettä tulikin aikalailla. Laitettiin kehänauha ja muu rekvisiitta paikoilleen. Itse päätin tehdä mahdollisimman kisan omaiset reenit, niin että jaan liikkeet (AVO) kahteen osaan ja palkkaan vasta viimeisen liikkeen jälkeen kehässä.

Paikkamakuu: 2 minuuttia. Meni ihan hyvin maahan. Samoin makuu oli hyvä. Ei noussut vaikka vettä tuli aikalailla. Olin jättänyt etupalkan, joka muistutti minkä takia kärsitään =D Piiloon en mennyt. Haluun tähän nyt varmuutta. Sitä kuitenkin on tullut kivasti, kiitos sateiden.

Seuraaminen: Hiukka painoi ja kulmissa (varsinkin vasen) yliyritti. Muuten ok. Itse saisin olla armollisempi koiraa kohtaan pysähtyessäni. Ruu'lla on kuitenkin hyvä reagointi kyky, eikä se valu koskaan liian pitkäksi vaan ottaa samotein perus asennon.

Maahanmeno: Kaiken kaikkiaan ok.

Hyppy: Samoin tämä ok. Palkkasin istumisesta toisella puolella.

-TAUKO-

Luoksetulo: Otin suorana. Vauhti ok. Perusasento oli myös suora, mutta ei istunut täysin alas =0 Otin uudestaan ja tämä täysin ok. Luulen, että pallo on vaikuttanut tähän(kin)

Seisominen: ok

Kauko: Otin vain I-M-I ja palkkasin tästä kierrolla. Vaihdot olivat hyviä, eikä jumimisesta ollut tietoakaan. Se oli se pallo joka tämän sai aikaan.

-TAUKO-

Nouto: Tämän otin ihan viimeiseksi, koska käytän palloa palkkana. En halua näyttää tuolle palloa ennen kaukoja, koska se saa jumit päälle. Ensin heitettynä ja muistutus. Ok ja palkka nostosta. Toinen myös heitettynä ja liikkuroituna. Hyvin nosti, mutta banskua ilmassa palautuksessa. Lisäksi hötkysi pallon perään ja nousi saman tien, kun otin kapulan. Ei hyvä ei!

Nyt sitten vain pallot pois reeneistä, kun saavat tuollaista aikaan. Loppu palkka voi kait olla pallo ja ruudussa ja merkillä myös, kunhan eivät ole ennen kaukoja. Ja mä kun luulin, että pallot eivät vaikuta meidän elämään, kun neiti ei niistä niin kamalasti ole ollut kiinostunut, vaan kuinkas siinä kävikään =D