sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Toko-treenit bc-porukalla Kannelmäessä


Treenailtiin tänään isommalla porukalla Helsingissä. Oli oikein mukavaa tutustua uusiin bc-ihmisiin. Paikalla olikin kymmen kunta bortsua. Sää suosi meitä. Aurinko paistoi ja pakkasta oli about -5

Luoksepäästävyys: Todella hienosti malttoi Ruut istua aloillaan. Tämä ei tuota enää ongelmia. Pikkuisella ei värähdä tassukaan =0)

Paikkamakuu: Alkuun ei meinannut mennä maahan ei sitten millään. Oli kait lähdössä seuraamaan. Tätä on nyt esiintynyt useammin ja pitääkin alkaa ottamaan kuurina sivulla maahanmenoja. Paikka makuu oli oikein rauhallinen ja hyvä puoleenväliin asti, jolloin Ruut päätti, että aika tuli täyteen ja vapautti itsensä takapalkalle. Ei hyvä, ei. Nyt sitten takapalkka pannaan, niin eiköhän tuollaiset oma toimi vapautukset jää.


Suraaminen: Käännöksiä vasempaan. Edelleen paikan vahvistamista. Olen nyt alkanut palkkaamaan Ruut'ia siitä, että kuono olisi mahdollisimman lähellä mun jalkaa sekä nami on tullut ylhäältä yhdistettynä vasemmalle käännöksiin. Tämä onkin toiminut loistavasti! Ruut ei enää edistä, mutta nyt se on siirtynyt sitten Viljo-seuraamiseen. Itsestä se on hienon näköistä kun Ruut heittelee etujalkoja kuin kouluhevonen, mutta tuomarit eivät taida siitä pitää. Nyt sitten unohdetaan hetkeksi se paikka ja keskitytään oikean askelluksen löytämiseen.. ja toivotaan, ettei se kaunis paikka häviä. Lisäksi pohdittiin mun oikean jalan suhdetta vasempaan. Ruut nimittäin näytti "pompahtavan" enemmän juuri silloin, kun itse otin askeleen oikealla. Sillä jalalla aloitan seuraamisen ja Ruut ilmeisesti pitää sitä tahtina. Eli jatkossa sitten vain vasurilla lähtöjä... hmm on tämä vain niin vaikeaa.


Ruutu: Parikertaa suora lähetys pitkästä matkasta. Pallo valmiina ruudussa. Tytteli lähti, kuin nato-ohjus. Ei siis valittamista. Ekalla varasti, mutta annoin Ruutin mennä. Ihan kauheasti en näissä liikkeissä vielä viitsi puuttua varastamisiin.


Luoksetuloja: Ensin kiertäen ja sitten liikkeen omaisesti. Välillä vapautin suoraan leluun välillä vaadin sivulle tulon. Tässä liikkeessä on vielä hiemosta. Kyllä se kokeissa läpi menee, mutta ei ihan kamalasti mielytä itseäni. haluisin, että Ruut tekisi ko. liikkeen nopeammin, mutta kun tajuaa, että potää tulla sivulle, niin tulee hitaammalla laukalla. Jos taas ei tajua, että vaadin loppuun perusasennon, niin menee luoksetulo hiukka pitkäksi.. hmm mietitään.


Yleistä häiriköintiä, kun muutamat halusi loppuun ottaa häiriö reeniä omille koirilleen ja sehän meiltä onnistui =D Ruut rallasikin alkuun pallon kanssa pitkin kenttää.