maanantai 5. tammikuuta 2009

T-reenit

Lauantaina suunnattiin ensimmäisiin Prisman P-halli reeneihin T-porukalla. Paikalla olikin varsin paljon mustavalkoisia =) Ruut oli jotenkin omituinen koko ajan. Tosin se on ollut varsin oudon oloinen jo jonkin aikaa... liekkö juoksuja pukkaa. Töitä se teki kyllä samalla vireellä, niin kuin ennenkin, mutta silti tuntui, että se ei ollut ihan se Ruut, jota olen tottunut reenaamaan.

Paikkaistuminen: Jota ei olla otettu aijemmin. Aika 2 min. Alkuun meinasi tarjota maahan menoa, kun oletti sen olevan vuorossa. Runsaita välipalkkauksia ja pysyi ihan kivasti istumassa.

Paikkamakuu: Meni ekalla maahan, mutta kun jono oli niin pitkä meinasi nousta ylös, jätti kuitenkin väliin pienellä käsi avustuksella. Paikka makuu ei mennytkään sitten ihan niin hyvin, kuin istuminen. Oli hiukka levoton (voi johtua sisätilasta yhdistettynä noin isoon koira määrään) Palkkasin runsaasti. Kerran nousi ylös, kun olin palkkaamassa. Loppua kohden paransi kuitenkin paikalla oloaan.

Sitten jakaannuttiin ryhmiin. Meidän ryhmässä reenasi Kati ja Rho&Kii, Osmo ja Faust sekä Seija ja Miina. Oli kiva reenata pitkästä aikaa pien ryhmässä. Ruut'lla on edelleen tassut hiukka huonossa kunnossa, joten otin vain rauhallisia asioita.

Seuraaminen: Paikka oli todella hyvä alusta asti. Pääpaino oli askelluksen löytämisessä. Ruut ei enää heittele niin paljon jalkojaa/steppaa. Seija sai naksutella aina ravin löydyttyä. Saatiin pari hyvää onnistumista. Pekka kommentoi tilannetta, että on kuulemma koirilla persoonallisuus kysymys ja jonkin verran voi opettaa tavasta pois, mutta ei kokonaan, joten en aijo siihen kiinnittää jatkossa niin paljon huomiota. Sitäpaitsi itse pidän siitä =D Ruut hiukka äänteli jossain kohtaa seuruuta =o saattaa johtua paineesta jota otti hallissa olosta jostain syystä.

Kapulan palautuksia: Oikean paikan hakua sivulla. Oli ihan ok asentoja ja sain lisää vinkkejä kuinka viedä tätä eteenpäin. Ruut jäyti aika paljon kapulaa mun lähellä... edelleen siitä paineesta johtuvaa.

Kauko: I-M-I Olin ihan lähellä ja naksuttelin joka vaihdosta. Ei huomauttamista.

Luoksepäästävyys: Pekka ja Osmo teki. Ruut painoi pään alas ja otti yhden hivuttais pyllyn siirron kohti miestä. Ei selvästikkään pitänyt tästä, mutta alistui siihen (esittäen kuitenkin rauhoittavia signaaleja). Noita miehiä pitää kyllä saada ehdottamasti lisää. Palkkasin joka kerta nartsulla, josta syttyi kuitenkin riekkumaan kunnolla. Höpsö pieni sh-koira =)

Lisäksi otettiin sivulla maahanmenoja sekä perusasentoon siirtymisiä. Molemmat asennot ok. Häkki mulla oli mukana ja aijon sitä jatkossakin käyttää. Ruut selvästi pitää siitä, että sen pesä on mukana. Rauhoittuu sinne todella mukavasti ja ennen kaikkea menee sinne hurjan mielellään reenin jälkeen. Seuraavalla kerralla pitää kuitenkin tehdä niin, että Ruut saa hengailla hallissa ennen reenejä. Nythän laitoin sen aika suoraan häkkiin. Tämä myös saattoi lisätä hämmennystä jota reenin aikana oli ilmassa.

Muuten olen taas ollut aika puhki. En ole jaksanut reenata muita koiria ja Ruut'n kanssa myös saamattomuutta ilmassa. En nyt kuitenkaan jaksa siitä ottaa stressiä. Näillä mennään mitkä on voimavarat.

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Vuodatus on p**seestä.

Mekin ollaan nyt täällä:
www.riimi.blogspot.com

Anni & nahkap*skat

Hanna kirjoitti...

Älä ota painetta jos et jaksa reenata, muista että täällä velipoika kohta ollut 3kk tauolla reenikuvioista :O Mulla on paineita että me ei enää osata mitään, plääh. Huilla on myös tuota kapulanpyörittelyä, selkeästi ottaa sekä painetta että osa johtuu varmaan siitä että on ollut tekemättömänä niin kauan. Voit varmaan kuvitella kuinka paljon odotan että saikku loppuu ja päästään taas esim lenkkeilemään niin että koko lauma on vapaana ja saa kirmata sydämensä kyllyydestä.. Tsemppiä sinne!