torstai 26. helmikuuta 2009

Keskiviikon tokoilut


  • Ruutu: Pallo palkka piilossa. Lähti todella hyvin. Oikea paikka vielä hakusessa, mutta loppua kohden alkoi juoksemaan ruudun poikki suoraa palkalle. Ihan loppuun paikan hakua. Aika kivasti haki, mutta aina välissä meni maahan ja jatkoi uudestaan paikan hakua.. ei hyvä, ei. Jotain muuta siis keksittävä.

  • Paikkamakuu: reilu 3 min. Osan ajasta piilossa. Makasi todella hyvin ja rauhallisesti. Loppuun myös nopea perusasento. Häiriöö oli myös omasta takaa, kun Hessu haukkua louskutti tauotta osan ajasta =D

  • Nouto: Muutama aloillaan olo heiton ajan, ok. Loppuun yksi nouto, joka olikin todella hieno. Vauhti oli nopea ja samoin perusasentoon kiepsahtaminen kapulan kanssa oli todella hyvä. tästä lentopalkka!

  • Seuruu: Paikan vahvistamista namipalkalla heittäen taakse. Loppua kohden taas parani. Alku on aina hiukka hankalaa, mutta ei lähi mainkaan enää sellaista, kun joskus aikanaan, että Ruut tunki aivan eteen ja mä olin lentää joka askeleella sen päälle. Hyvin tiivistä tytön meno on ja siitä varmaan jokunen tuomari tulee huomattamaan, mutta en jaksa välittää, tärkeintä, että iste pidän sen tavasta seurata.

  • Kauko: I-M-I vaihtoja. Lelu takana. Hyvin nousee ylös heti ekalla, mutta aina onnistuu jättämään toisen tassun hiukka "vajaaksi"... en tiedä saanko koskaan Ruut'a nousemaan niin ryhdikkäästi, kuin haluisin (bc'n maanisuus). Nyt se kuitenkin nousee jo ekalla nopeasti ylös joten se saa mulle riittää tässä vaiheessa.

Ei kommentteja: