keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Agi katselmus

Eilen oltiin siis Keravan agility urheilijoiden pitämässä jäsen katselmuksessa. Koiria paikalla oli liki 50 Oltiin viimeisessä ryhmässä. Olen saanut Ruut'n elämässä loimelle läpi murron.. noh eihän siinä mennyt kuin vuosi aikaa ;0) Sää oli aika pöpperöinen ja lunta tuiskutti, joten oli todella ihanaa, että Ruut suostui pitämään rättiä selässä. Se kun tuppaa jonkun verran palelemaan ulkona jos joutuu seisoskelemaan paikoillaan.

Oma suorituksemme meni ihan kivasti makkara kupin ohitusta lukuun ottamatta. Ruut-possu pölli ne kahteen kertaan.. siis mun RUUT! Koira joka aina ollut nihkee kaikelle syömiselle, kyttäsi tilaisuutta varastaa namit maastsa =o No tuskin meidän ura nyt tuohon kaatuu. Hallittavuus testissä oli lisäksi luoksetulo ja toisten koirien välistä pujottelu. Lisäksi katsottiin ohjaajan ja koiran välistä leikkimistä. Kaikki meni ihan ok meiningillä. Seuraaminen oli myös tällä kertaa varsin korrektia. Nyt vain sitten odotellaan pari viikkoa tuloksia. Käyvät hallituksen kokouksessa läpi koirakot ja päättävät vasta sitten ketkä hyväksytään jäseneksi. On se vaan tiukkaa =D

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hyvin se meni :)! Tääl on Lizillä ja mulla peukut pystyssä!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Joo, kyllähän me siellä oltiin. :D Yritin katsella näkyisikö teitä, mutten huomannut. Tosin siellä tosiaan oli paljon porukkaa. Saa nähdä miten sen kanssa käy. Te nyt pääsette varmasti. :D Laitoin noista UKU:n tokotreeneistä siihen niiden nettisivuilla olevaan sähköpostiosoitteeseen (ukuseura@gmail.com) mailia, mutta ei sieltä ole kukaan vastannut, vaikka siitä on jo monta viikkoa aikaa. Tulisimme kyllä edelleen mielellämme treeneihin, mutta en oikein tiedä mitä kautta pääsimme niihin mukaan.

Heidi M kirjoitti...

Tsemppiä nyt teille, mä peukutan pääsemisen puolesta. Vaikkakin, olisin ollut todella iloinen jos olisin tavannut sinut ja Ruutin JAUn kentillä :( Onneksi KAT kuitenkin treenaa jonkin verran myös Ristarilla, ehkä siis tavataan.

Anonyymi kirjoitti...

Laittelin UKU:n puheenjohtalle sähköpostiviestiä. Toivottavasti pääsemme mukaan. Ja onnittelut uudesta vastuualueesta seurassa. :D