maanantai 9. maaliskuuta 2009

Reeni...

... jonka olisi voinut jättää väliin. Onnistuin paineistamaan Ruut'n kahteen otteeseen. Ekan kerran paikka istumisessa ja toisen kerran tunnari kapulan palautuksissa. Huah..

Paikkaistuminen: Meni samoin tein maihin kun lähdin marssimaan topakasti pois. Se vain ei kestä sitä. Huomautin asiasta ja sitten sitä alvariinsa mentiin maahan. Eniten maahanmenoa aiheutti se kun kävelin Ruut'a kohti. Loppuun sitten saatiin ihan hyvä onnistumisia, kun älysin käyttää niitä rauhoittavia... signaaleja ;0) Lopussa maahan valumisen sijaan laski vain enää päänsä alas. Tähän on sanottava korjaukseksi, että en todellakaan huomauttanut kovasti asiasta. Osittain tuo maihin valuminen johtunee siitä, että sattuu olemaan bc, mutta olen aivan varma että osa syy on paineistumisessa (vrt. aikanaan paikkamakuu ongelma) Joten tiheätä palkkausta ja lelut kehiin.

Merkki: Tämä oli todella loistava. Vein muutaman kerran pallon merkin taakse. Haki vauhdilla. Loppuun otin muutaman kerran merkille lähettämisen ilman palkkaa. Ruut teki todella kivat merkille menot suorilla stopeilla. Heittelin nartsua palkaksi taakse. Toimi ihan todella mukavasti.

Kiertoja: stopilla. Todella hyvät ja napakat pysähtymiset.

Tunnarin piilotus: Kerran tämä. Hyvin käytti nenää vaikka lumesta etsiminen tuottikin aika paljon vaikeuksia löytää kapula. Palautuksessa kalvoi aika paljon josta en todellakaan pitänyt. Päätin loppuun ottaa vain tunnarikapulan palautuksia. Ruut vaistosi välittömästi, etten ole tyytyväinen ja alkoi pudottelemaan mun lähellä kapulaa epävarmana siitä mitä pitäisi tehdä. Päätin palkata lelulla palautuksista. Tämä tuottikin sitten ihan hyvät onnistumiset palautuksissa. On se vain tavattoman herkkä! Mun oma pieni rinsessa =D

Mutta mitä opimme, jos ei innosta niin ei todellakaan kannata reenata. Ei ainakaan ilman suunitelmaa ekstempore.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa paikkaistumisen paluussa saa olla myös äitikoiran kanssa sinänsä aika tarkkana, jotenkin tuo istuminen on näille herkille tytöille tosi hankalaa :).

Meillä auttoi joskus istumisongelmaan (joka oli siis tosiaan jo ihan ongelma, painui kisoissa aina maahan, muttei treeneissä) se, että tein tosi pitkiä istumisia sisällä rauhassa (missä se on rennompi) ja treeneissä aloin jättämään lelun (jonkun ison ja parhaan) aina jo etukäteen kehän reunalle odottamaan ja siihen sitten suoraan vapautus paikalta. Ja tosiaan, jos menee maahan, niin huomauttamisen kanssa täytyy olla Geenkin kanssa tosi tarkka, tässä olen käyttänyt samaa tekniikkaa kuin kaukoissa, eli palannut ihan rauhassa mitään sanomatta takaisin ja aloittanut liikkeen uudelleen, tuntunut meillä ainakin toimivimmalta ratkaisulta.

Mutta tsemppiä treeneihin kohti ekaa kisaa, toivottavasti juoksut eivät tule häiritsemään! :)

Susan Miiro kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Jotain tuon kaltaista ajattelinkin. Pitää nyt vain miettiä mikä olisi kiva ja iso, jonka sitten voisi jättää kauemmas... Kenties jalkapallo narulla, millainen äipälläkin on joskus näkynyt reeneissä =D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ne on meillä tosiaan oikeinkin pop :)