tiistai 24. maaliskuuta 2009

Tokottelua

Minnan ja bc Liz'n kanssa reenattiin lähi koulun kentällä. Hiukka tuli töistä lähtiessä kiirus ja näin ollen jäi suunitelmakin tekemättä. Siitä huolimatta ihan onnistunut reeni kokonaisuudessaan.

Kosketusalusta: Tätä otettiin heti alkuun. Hiukka aijaili lelua, mutta joka kerta kuitenkin löytyi alusta jota kävi oma toimisesti läppäämässä.

Ruutu: Kosketusalustalla. Kivasti tuntui toimivan. Yhden kerran jäi matkalle kyttää lelua.

Kauko: Istumaan nousuja ja muutama I-M-I vaihto. Nami palkka takana. Ekoilla kerroilla hiukka pylly näytti liikkuvan. Mä en sitten pidä tästä liikkeestä yhtään. Ei meillä tuon pyllyn kanssa ole ongelmia vaan niiden nousujen kanssa. Kyllähän se nousi ja läpi se menisi kokeessa, mutta, mutta, musta vaan tuntuu joka kerta aina siltä, että Ruut nousee todella tahmeesti ylös. Muut vaihdot se tekeekin sitten varsin rivakkaan pomppien sinne tänne... huah!

Seuraaminen: Paikan hakua (Minnan tarkkaillessa oikeaa kohtaa) ja tällä kertaa tuntui löytyvän varsin nopeaa oikea paikka oikealla tempolla, hyvä, hyvä!

Nouto: Ohjatulla palikalla. Ensin ihan läheltä nostoja vahvistaen nopeaa kapulaan tarttumista. Loppuun pari pitkältä matkalta, niin että Minna vei. Hiukka hidasteli alussa. En tiedä ihan tarkkaan mistä moinen johtui. Toka ok. Palautus vauhti myös ok. vaikka on se nopeamminkin tullut. Ihan loppuun en sitten vapauttanut leluun vaan odotin, että tulee sivulle. Tulihan se, mutta hiukka pitkäksi venähti palautus =D

Kaikikenkaikkiaan ihan kivat reenit. Ainoa miinus oli se, että Ruut oli päättänyt pöhistä vähän yhdelle sun toiselle. Lapsia oli myös poikkeuksellisen paljon liikkeellä, joille myös kommentoitiin =( Häiriöt eivät kuitenkaan vaikuttaneet Ruut'n työn tekoon tai keskittymiseen. Siitä se on kyllä tavattoman ihana koira, että se pystyy todella hyvin keskittymään aina ja kaikkialla. Lähinnä noi pöhinät ilmeni, kun oli yksikseen kiinni ja ehti miettiä maailman menoa =) Namit vain oli harmikseni jäänyt kotiin. Näin ollen en voinut naksutella toiselle hiljaisuudesta. Onneksi kuitenkaan ei nostanut mitään konserttia vaan tyytyi satunnaisiin "pöh,pöh" kommentteihin. Mun pieni ääliö <3

Ei kommentteja: