perjantai 3. heinäkuuta 2009

Tokottelua

Sailan ja Katin kanssa tavattiin rantapuistossa reenien merkeissä. Ruulla otin kahdessa osassa liikkeet tulevaa joukkue SM'ä ajatellen, kun siellä ollaan peräti kolmessa eri kehässä tekemässä liikkeitä.

Paikkamakuu: Hyvin alas, josta palkka. Aika joitakin minuutteja. Hyvin makasi. Vapautus suoraan leluun.

Seuraaminen: Hyvää oli mielestäni. Ei painanut kuin hiukkasen. Pääpaino vasemmalle käännöksissä ja palkka heti käännöksen jälkeen. Tuntuu että auttaa takapään seilaamiseen.

Maahanmeno: Käskytettynä, virittelyt alkuun. Palkkasin käskyn jälkeen seuraamisesta. Ei siis maahanmenoa tällä kertaa ollenkaan.

Luoksetulo: Käskytettynä suora + palkka. Lähtee kyllä laukalla, mutta saisi lähteä mun makuun kovempaa, siispä palkattava se muutaman kerran jatkossa heti liikkeelle lähdöstä. Ei kuitenkaan ollut sen oloinen, että ennakoisi.

-TAUKO-

Nouto: Aaargh! Se tekee sitä taas. Nyt vain kierron jälkeen. Lopussa ei enää kiertänyt vaan törmäili suoraan kapulaan. Kyllä ottaa päähän. Tätä sitten hinkutettiin muutaman kerran. Ilman heittoa malttaa kiertää, mutta heitetty kapula tuottaa ongelmia. Täytyy varmaan tehdä niin, että ottaa aina pari kiertoa ja loppuun yhden heitetyn (lyhyt matka) version. Ruu'lle vain se kapula tuntuu olevan paraspalkka (varsinkin lentävä). Tästä tulikin mieleen, että toimisikohan meillä kahden kapulan leikki tai pallon heitto palkaksi oikeasta nostosta. Pitää pohtia ja kokeilla. Onneksi kuitenkin nouto on sillain mallillaan, että menee kirkkaasti läpi kisoissa... Vaan on tuolle jotain yritettävä tehdä siitä huolimatta.

Seisominen: Hiukka ehkä ennakoi tulevaa, mutta kun seurautin vain, niin muuttikin mieltään ja kuvitteli, että seurataan, yllätin toisen ja käskinkin seisomaan, josta johtuen otti muutaman askeleen, hyi Ruu! Ei kuitenkaan toistoja tämän asian tiimoilta.

Kaukot: M-I-M-I ja palkaksi kierto. Tarkoitus kiertää törppö takana, mutta kiersikin Sailan. Sama se kunhan kiersi ja ajatteli taaksepäin. Tosin Saila oli sivussa, mutta väliäkös tuolla. Täytyy kuitenkin se opettaa hakemaan takana olevaa kohdetta. Kaukot kuitenkin ok.

Paikkaistuminen: Jätin takapalkan. Aika kait sen 2 min. Hyvin istui. Vapautus suoraan taakse.

Lopussa uitin vielä Ruu'n, kun oli pyörinyt TAAS ihmisen p******a!! Se siis rakastaa kaiken maailman hajuissa pyörimistä ja miten musta tuntuu, että ihmisten jätökset kuuluu sen ehdottomaan TOP 3 listaan. Yök! Meni kyllä uimaan kepin perässä, mutta selkeesti jännittää sitä vaihetta vielä, kun jalat irtoo pohjasta. Iso askel meille kuitenkin on se, että tuo ui, vaikka sitten houkuteltuna.

3 kommenttia:

Jenni & Dee kirjoitti...

Jepjep. Onks se kenttä missä siinä Metsolla? Ku en sitä tiiä :o
Jos tuun siihen ''jalkapallokentälle''? Vai mihin? :O

Saanko muuten lukuoikeudet siihen ''Projekti nimeltä Ruut''- blogiin? :--)

Jenni kirjoitti...

Heipsan

Kiitokset tsempittelyistä! Noteerasin ne lämpimästi kyllä heti, mutta olen vähän hidas vastailemaan :) Kiva vain, kun vieraammatkin ihmiset välillä kommentoivat.

Ässämmissä ehkäpä törmäillään. Toivottavasti treenailut sitä ennen sujuvat itse kullakin ;)

Amy kirjoitti...

Joo joo tottakai varpaillani - täyty päästä kokeilemaan, kun noissa kuvissa se näytti niin mukavalta :D

Tosi hyvä vinkki tuo ympyrässä vastapäivään seuruuttaminen, täytyy kokeilla heti seuraavaksi. Kiitti vinkistä! :D

Lähetin sun s-postiosotteeseen mun sähkäriossan :)