keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Uimassa

Oltiin Sarin ja Tainan kanssa Tuusulassa uittamassa koiria hiekkakuopalla. Ruu oli saanut postissa veli-poika Hiskiltä hienot uimaliivit ja tokihan niitä piti päästä kokeilemaan. Hyvin tuntui uiminen niillä sujuvan. Tyyli oli jo varsin hyvä. Siitä se lähtee... kiitos vain Kaarina ja Hiski! Paikka on aivan ihana ja mikä parasta siellä saa pitää koiria vapaana ja rannallakaan ei tarvitse varoa jos koirat menee naapurin leiriin. Rannalla pystyy uimaan myös itse (ei varmaankaan tarvitse mainita että käytimme jokainen tämän mahdollisuuden hyödyksi =D. Paikalle oli saapunutkin sekalainen seurakunta koiran ulkoiluttajia ja perheitä lapsineen. Aika ihana näky kun kaikki olivat sulassa sovussa keskeneään. Lisäksi monttua ympäröi ihana mänty metsä runsaine polkuineen jotka risteli sinne tänne. Otin aika paljon kuvia reissusta. Tässä muutamia. Loput löytyvät TÄÄLTÄ

Ensin lenkkeiltiin koirien kanssa.

Ruu uimassa hienojen uusien liivien kanssa.

Carmen ja Donna tarkkailee tilannetta =D

Vanhus lempi puuhissa!

Posted by Picasa

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kiva, että Ruut'kin on päässyt uimisen makuun :)). Bestis ui tänään ekaa kertaa todistetusti ilman liivejä, eli jos Ruut on tullut sukulaisiinsa niin eipä sekään kovin kauaa liivejä tarvitse :).

Hiippari kirjoitti...

Ai kun kiva, että Ruutkin on päässyt uimisen makuun! Kyllä siitä(kin)vielä vesipeto tulee: jännä, kun nää sisarukset näyttää tarvitsevan ensin tämmösen pelastusliivisykäyksen...Paikka kuulostaa (ja näyttää) tosi ihanalta!

Maidog kirjoitti...

Sullapa on monta mielenkiintoista postausta taas täällä. Kauhistuneena katselen paljaita jalkojasi apilanurmella, koska itse pelkään pistäviä otuksia kukissa. ;) Hyödyllinen tuo jumi-juttukin, lähinnä itseni kannalta. Täytyy istua vähemmän koneella niin ei mene niin juntturaan. Ihana myös tuo pieni Carmen tuossa kuvassa kuikuilemassa. Pitäkäähän oikein hauska kesä! :)

Amy kirjoitti...

Onpas mukavan näköinen paikka! Ja kivoja kuvia! Ihanan näköinen Ruut kun pelaa jalkapalloa noiden ihmisten kanssa <3 Onko tuo paikka siis just sellainen missä saa pitää koiria vapaana ja kaikki koirat saavat vapaasti mennä toistensa luokse? Missä päin Tuusulaa tuo paikka on ja onko sillä mitään nimeä tms? Olis mukava käydä tuolla joskus :)

häpy kirjoitti...

Heis !
Olittekos muuten eilen sielä möllissä? :-) Jos, miten meni?

Kyllähän mä tietty pääsen ;)
Ja tiiän kyl missä on toi ko. kenttä, mutta just nyt ei sano mitään :-D

Kuulostaa hyvältä ;)
Häiriö on aina hyväks, jos käytäis sitte jossai metässäki pyörähtää? ;)
Onko tulossa uroskoiria? :b

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Eksyin nyt vasta blogiisi...Mentäisiinkö lenkkeilemään joku päivä?

- Inka