lauantai 1. elokuuta 2009

Epv kisojen rata ja Emmi huom!


Eli tässä tämä rata... Kyselit Emmi miten tämän sain liitettyä tänne (Flexitrack) Ensin tein radan normaalisti ohjelmalla. Sitten painan koneen vasemmassa laidassa olevaa "prt sc" näppäin. Tämä kopioi kuvakkeen, jonka jälkeen liitän sen normaalistii Microsoft picture manager ohjelmaan ja muokkaan siinä samalla esim. otan ylimääräisiä reunoja pois. Sitten tallennan sen omiin tiedostoihin ja vasta sitten käyn hakemassa sen liittääkseni radan blogiin.

Aika hankalaa ja vielä hankalammaksi sen tekee se, ettei jostain syystä koneeni ota aina komentoja vastaan ja tallentaminen kestää mulla tuplasti pidempää, kuin normaalisti... luulisin. Joten itse en ainakaan kovin innokkaasti jaksa ratoja väsätä... Toivottavasti ymmärsit =D

5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Saa sen helpomminkin. :D Kopioitua kuvan: vasemmasta yläreunasta "edit" sieltä valitse "copy all as image". Sitten paste:lla laitat johonkin kuvanmuokkaus- tai katselu ohjelmaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja unohdin laittaa että jos tuo flextrack-logo tulee siihen päälle, paina uudestaan tuota niin laittaa automaattisesti sen erikohtaan.

Amy kirjoitti...

Viikon päästä onkin toi Purinan koe! Haluutko lähempänä kertoo mulle ton kokeen aikataulun, tai vaikka heti kun itse sen saat? :) Ainakin siis sen milloin avo alkaa ;) :D

Susan Miiro kirjoitti...

Tiia; tuota tarkoitin, selitin vain ehkä vähän sekavasti. Mulla tuo logo tuntuu hyppäävän siitä huolimatta ties minne vaikka olenkin sen siirtänyt ikään kuin alta pois?!

Amy: Vielä ei ole tullut tietoja milloin mitkäkin luokat alkavat. Ilmoitan sitten kun saan tietää.

Tiia kirjoitti...

Joo se siirtää paikkaa kun kopioi, välillä saa paristi kopioda kunnes hyvässä paikkaa, voi olla että noin saakin nopeammin.
Purinan kokeen aikataulut on nyt hau:n kotisivuilla etusivulla linkki. Ruuti aloittaa avon ja Rasmus evl vikana melkein. Missä kohtaa Ruut? Hyvä niin ei mene päällekäin.