torstai 5. marraskuuta 2009

Juoksut alkoi

Ruut päätti ruveta juoksemaan eilen aika lailla tarkalleen 7kk välillä edelliseen juoksuun. Tämä tarkoittaa sitä, että helmi/maaliskuussa onkin sitten sterilisaatio edessä. Aijon siis leikata kierron puolivälissä siksi odottelin nämä juoksut saapuvaksi. Edellisellä kerrallahan Ruu'lla oli aika voimakas valeraskaus ja jos saman kaavan mukaan mennään, niin se on edessä nytkin enkä halua leikata sitä kun vasta 3-4kk päästä juoksusta, että on varmasti sitten kaikki hormooni hyrräys loppu ;)

Ja mitä Hessuun tulee, niin poika on ollut täysin ennallaan ja jatkaa muiden mukana parin tunnin lenkkejä, kuten eilen kun Tainan kanssa samoiltiin Keravan metsissä. Oli todella kivaa lenkkeillä pitkästä aikaa yhdessä ja turista niitä näitä!

Tunnarilaskuri: 67-8=59

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Meillä alkoi tänään juoksut, aika samassa tahdissa menevät pikkuneidit... Meinaatteko silti mennä sinne 31.1. tokokisoihin, mahdollinen valeraskaushan osuisi juuri sen kohdalle? Mä olin ilmottanut Stepin 14.11. Kirkkonummelle tokokisoihin, mutta ei nyt päästäkään sinne, täytyy siis alkaa miettimään jos mentäisi Stepsun kanssa tammikuussa sinne Purina-areenalle. Olisi hauska mennä samaan kokeeseen :)