maanantai 30. marraskuuta 2009

Seuruu ja kaukot

Treenailtu ollaan ahkerasti. Ja pari uutta havaintoa tehty myös.
Eli kaukot menee nyt uusiksi. Tekniikka niissä ihan ok, mutta ne istumaan nousut ei vain mielytä mua Ruu'n maanisuudesta johtuen. Nyt sitten kaikki takapalkka pois. Vaihdetaan lelut nameihin ja mä käyn palkkaamassa koiran esim. istumaan noususta menemällä sen luokse perusasentoon. Tämä tuntuu toimivan ja mikä parasta ei etene. Ollaan tätä nyt tehty 5-10m matkalta. Ruu ei tällä tavalla tee vaihtoja ihan sillä intesiteetillä millä haluan, mutta maanisuus on pois, joten tämä kelpaa mulle. Lisäksi istumisesta tarjoillaan palkka niin korkealta, että joutuu olemaan "orava asennossa" saadakseen sen. Tämä on lisännyt myös pään asentoa ylemmäs ja näin istumiseen on tullut sitä mun kaipaamaa ryhtiä.


Seuraaminen on sitten toinen projekti. Kyllähän se seuraa ihan kohtalaisesti, mutta en jaksa sitä, että joka reeni kerta joudumme käymään läpi saman keskustelun siitä painetaanko vai ei. Yleensä monen jauhamisen jälkeen rupee tekemään nätisti, mutta tämä on aika väsyttävää, kun ei johda mihinkään. Joten ei auta kuin tarttua härkää sarvista ja ruveta muokkaamaan paikkaa taaksemmassa (näin ei pysty painamaan samalla tavalla) Eli seuraamiseenkin lelut pannaan ja namit kehiin. Palkka tarjoillaan aina housun sauman kohdalta mahdollisimman ylhäältä. Ensi naksu oikeasta paikasta ja sitten tällä tavalla tarjoiltu nami. Uskokee tai älkää, niin tämä toimii meillä loistavasti! Jo muutaman reeni kerran jälkeen paikka on ruvennut menemään taaemmas, eikä näin ollen tarvitse enää käydä sitä alku keskustelua millä tavalla on soveliasta seurata.

Että näin meillä. Tylsää tässä on se, että joudutaan luopumaan näissä liikkeissä lelu pois. Musta kun olisi ollut, niin kiva riekkua lelujene kanssa, mutta kun kerta joku asia ei niillä toimi, niin sitten ei toimi ja se vaan on hyväksyttävä. Eli nyt sitten palkataan namilla seuraamiset, kaukot, tunnari ja satunnaisesti jäävät... höh! Tosin jäähän siihen vielä liuta liikkeitä, joissa saa ilotella kunnolla =D

Ja kiitoksia kovasti Leenalle kuvista joita hän napsi viikon takaisissa reeneissä. Loput kuvat löytyy TÄÄLTÄ

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Hienoja kuvia on:) Jaa näin pitäisi meillä tehdä myös seuruun kanssa:=0 Pitää koittaa samaa eli ottaa lihapullat Milalle esiin taas..jos kelpaa?? Painaa ja kulkee vähän liian vinossa taas. Eikun alusta ..harmittaa kun pitää jankata samaa juttua ,mutta kun ei itseä vaan toi seuruu miellytä! Tiedän tunteen:)Toivottavasti ei Ruu ala sit keksiä muita juttuja kun lelut häviää liikkeestä? Kumma miten toi lelu on se paras juttu:)) Senhän kanssa voi rallattaa niin ihanasti, Joo tosi hassun näköstä toi kaukojen istuminen . Ymmärrän miksi haluat siihen muutoksen. Pikkasen taitaa paimennus tulla esiin noissa ? Toi seuruu kuva on hyvä ja paikkakin on kivan näkönen nyt:)) Jatkakaa siitä vaan ..hyvältä näyttää!!Terkuin Ulla ja Mila ja Retku retu:))

Hiippari kirjoitti...

Ihan samat palkkaamiskuviot siis teillä kuin meilläkin. Eli vain nameilla palkataan aika monesta liikkeestä, ainakin seuraamisesta, kaukoista ja jäävistä. Minusta tuntui, että meilläkin auttoi seuraamisessa tuo palkan vaihto, mutta nyt olen taas vähän itse lipsunut palkkaamisen ajoituksen kanssa(naksun ja namin paikan), pitääkin taas alkaa skarpata.
Ainahan sen lelun saa uudestaan käyttöön, jos alkaa vire laskea...

Terkkuja vaan ja treeni-iloa!

Kaarina ja velipoika Hiski

Tiia kirjoitti...

Joo meilläkin varsinkin seuraus on aika ainaista hinkkausta. Meillä painamisesta on aika paljon päästy pois, mutta sitten se oikea kohta ja pään asento. Tein pariin kertaa kosketuskepillä ja vuorotellen ilman. Tällä ja sitten ihan tarjoamisella sai nopeasti vahvistettua oikeaa paikkaa. Meillä myös seilaa vähän se paikka. Namit meilläkin näissä ja kaukoissa. Kun saa varmemmaksi ja paikan kohdille niin sitten voi leluakin ottaa seuraukseen.

Ruut'n seuraus tuossa kuvassa on kyllä hienon näköistä. Ja sen keskittyminen seuraukseen on niin hienoa. :)
Toko on kyllä sitä että aina saa viilata jotain, ja koskaan ei ole valmis. Rasmuksenkin kanssa saa hinkata joka kerta seuraus paikkaa ja muuta. :D Vaikka se on sitä tehnyt jo 4-5v.