lauantai 21. marraskuuta 2009

Tokoilut

PERJANTAI
  • Idari: Helpotettuna. Kerroin mikä tulee seuraavaksi. Tarjosi alkuun istumista. Loppua kohden petrasi. Ja lopulta kaikki vaihdot oikeassa järjestyksessä. Käännöksissä alkoi oikomaan kulmia. Joten otettiin sitten loppuun vain käännöstä vasemmalle.
  • Tunnari: Ei keskittynyt alkuun. Nappasi vain jonkun. Uusinta oli oikei hyvä. Ei löytänyt alkuun omaa ja nyt keskittyi hyvin ja haisteli kapulat moneen kertaan kunnes oma nousi. Palautuksessa pientä kalikan pyörittelyä suussa. Joten loppuun sitten vain palautuksia mitkä ihan hyviä.
  • Hyppynouto: Itse hyppy ja nouto oli ok, mutta sitten kait lähti toisella mopo keulimaan. Tuli kovaa sivulle ja ajttelin, että nyt menee kyllä hiukka pitkäksi. Ja niinhän se menikin. Ruu kaarsi mun ympäri ja painoi kapula suussa pihan perälle?! Ei puhettakaan, että olisi tullut sivulle se suussa. Ylimääräisellä käskyllä sain sivulle, mutta en oikein muuten osannut reagoida siihen. Loput toistot oli ihan ok. Mikä lie hetken mielen häiriö toiselle tullut...
LAUANTAI
  • Metallinouto: Ihan ok. Tämä liikkeenä ilman palkkaa.
  • Hyppynouto: Taas keuli toisella. Palautukseen saakka oikein hyvä, kunnes taas pyyhälsi mun ohi ja lähti yksikseen kapula suussa rallattamaan pitkin pihaa. Nyt ärähdin ihan kunnolla. Ruu meni nolon näköiseksi ja räkäsi kapulan suusta. Toisella kerralla annoin varoiksi sivulle käskyn ja nyt olikin oikein hyvä. Ärähdys ei kuitenkaan tuonut epävarmuutta suoritukseen. Taisi ihan tietoisesti ruveta säätämään omiaan. Saa nähdä loppuiko nuo tuohon. Kummallista ei se koskaan tuolleen rupee säätämään :o Tämä liike myös palkatta.
  • Tunnari: Tämä oli oikein hyvä palautuksineen kaikkineen. Ei huomattamista. Palkka tästä liikkeestä.
  • Hyppynouto: Tämän kanssa sitten askarreltiinkin ihan jonkin tovin. Nyt ei keulinu, mutta opeteltiin tulemaan hypyn kautta vaikka olisikin sivussa hyppylinjastra. On se vaan niin vaikeeta. Ehkä rauhallisempi vauhti auttaisi tässä harjoituksessa, mutta miten saada kierroksia pienemmälle. Annoin toiselle pienen käsi avun ja erilaisten kokeilujen jälkeen päädyin palkkaamaan itse hypystä, eli sai pudottaa kapulan ilmassa ja syöksyä heti hypyn jälkeen leluun. Tämä tuntui oleellisesti vahvistavan halua pyrkiä hypylle vaikeestakin kulmasta, joten näillä harjoituksilla jatketaan.
  • Tunnari: kapulan palautusta muutama toisto. Palkka eri pituisista matkoista. Ok

1 kommentti:

Amy kirjoitti...

Ruut ihan selvästi palkkasi itse itsensä tuolla pitkin pihaa rallattelulla :D ;P No ei vaan hyvältä kyllä kuulostaa Ruun treenit :D