tiistai 24. marraskuuta 2009

Uusia kierto leikkejä!

Musta on todella kivaa leikkiä tokoa reenatessa =D Nyt sitten kehittelin ruutuun tulosta ja seuraamisesta uuden kiertoleikki variaation. Homma menee näin:

Pistetään Ruu kiertämään (itse lähdetään pois päin kävelemään) ja paluu matkalla hihkastaan "seuraa" kun tyttö oikeassa kohdassa kehut ja uusi kierto taakse. Aikas kätevää. Ei muuten kaahaile ohi vaan tekee todella hyvän jarrutuksen ja seuraa just oikeassa kohdassa odottaen uutta kierto käskyä. Tällä tekniikalla voipi sitten ottaa paluu seuraamista avo -ja suljetustakulmasta.

Seuraaminen menee samalla tavalla, mutta tehdään pidempää pätkää ja ohitettua kohteen (esim. puu) koira kiertämään. Tää on sitten tytöstä ihan sika mageeta! Ei tarvita mitään palkkaa, kun kiertoleikki on se juttu! Ja mikä parasta seuraamis paikka on ihan tautisen hyvä. Ei edistä, eikä paina ja tekee täyskäännökset todella vikkelään. Suosittelen kokeilemaan !

2 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Vois kokeilla, paitsi ettei voi :P Meiän ahneet possut ei kyllä syttyis kiertoleikeistä. Hmm, ei nuo ees tajuiais, mitä niiltä haluisin kun yrittäisin innostaa niitä kiertämään jotain. No varmaan pitäis eka se kiertäminen noille opettaa x)

Mutta tuollainen reenaaminen teidän osalta kuulostaa kyllä mukavalta :)

Tiia kirjoitti...

Me ollaan kokeiltu vähän samantapaista tai tolpan kierrolla saa hyvin harjoiteltua nätisti seuraamaan tuloa. Meillä saanut vain nami palkan tai leluun kiinni. Mutta voi koittaa uudestaan lähettämällä myös. Ainakin umpikulmassa hyvä opetella noin leikin ohella. Ruutikin pitää tolppien kiertoa agilityna melkein. :D