maanantai 7. joulukuuta 2009

Pikkujoulut ja tavoitteet vuodelle 2010

Lauantaina oltiin sessujen kanssa koirien pikkujouluissa, jotka UKU'laiset järjesti. Ohjelmassa oli glöki ja pipari tarjoilua, pieni temppurata, joka sisälsi agility putken, pukottelua ym. mukavaa. Sekä koirille lahjat. Ruu sai tehdä avo-luokan putkeen palkatta. Tämä oikein mainio paitsi, että istui seisomisen. Ja väli siirtymät eivät olleet sieltä parhaimmasta päästä. Tytteli kun oli lentelemässä sinne ja tänne merkki viidakossa.
Tekemistä ne eivät kuitenkaan haitanneet ja kontakti oli todella hyvä.

Hessu taas sai osallistua koirien temppurataan. Ja kyllä pojalla olikin hauskaa. Huusi kuin heikkopäinen alusta loppuun, mutta niinhän ne partikset aina =)

Sitten ensi vuoden tavaoitteita/suunitelmia:
  • TOKO'ssa saada TK3 (kolmella kisalla) ja 1-tulos EVL'stä (mahd. TK4 loppuvuodesta) Salainen haave (joka ei siis enää tämän jälkeen ole salainen =) saada koira 1-tulos putkella valioksi. Lisäksi sijoittuminen syksyn piirin kisoissa kolmen sakkiin.
  • Joukkueeseen pääseminen toko-sm kisoihin ensi kesänä ja voi-luokassa sijoittuminen.
  • Helmi/maaliskuussa Ruu'n sterilointi
  • Agi'ssa päästä kisaamaan ja mahdollisesti loppu vuodesta siirtyä kakkosluokkan.
  • BH-kokeen suorittaminen
  • Hessulla mahdollisimman terveenä pysyminen ja Ruu'lla samoin =)

6 kommenttia:

Amy kirjoitti...

Ruut saavuttaa nuo tavoitteet ihan kevyesti :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tavoitteita :) Eeva

Susan Miiro kirjoitti...

Amy; En nyt menisi keveydestä takuuseen, mutta realistisiä tavoitteet tämän koiran kanssa kyllä ovat. Katsotaan jaksaako ohjaaja panostaa reeniin. Tällä hetkellä näittäisi lupaavalta =D

Amy kirjoitti...

Kyllä nyt Ruun kanssa jaksaa treenata ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Hienot tavotteet ja varmasti ne toteutuu:) Pitäis itsekkin ruveta miettimään ensivuoden kisoja? Vähän jo katselinkin ja ehkä toi helmikuun koe on sit seuraava tavoite meillä:)) Ja eiköhän se ykköstulos ole se haave? ULLA ja Koirulit

Emmi kirjoitti...

Mulla on vähän samanlainen salainen haave tokossa, eli saada Step kuudella kokeella valioksi, kun me ei noita muita koulareita kerätä. Toivottavasti molemmat toteutuu!