lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kuulumisia

Tänään matkattiin Sarin ja Carmenin kanssa Tampereelle KV-näyttelyyn. Kelpieitä oli reilu 20 Misty oli PN1 ja sai myös CACIB'n ollen samalla VSP Oikein kauniisti tytteli esiintyikin, vaikka päivä venyi varsin pitkäksi kehien ollessa myöhässä.

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä Mistyn kanssa Purinalle toko-kisoihin, luokkana AVO. Mistyllähän on jo kaksi 1-tulosta ko. luokasta, joten koularia lähdetään hakemaan. Ruut'lla nämä geimit jää väliin sillä juoksu alkoi tänään =0( Tosin enemmän mua olisi harmittanut se, jos en olisi ilmoittanut sitä juoksujen pelossa ja sitten sillä ei olisikaan alkanut ja sen takia koe olisi jäänyt meiltä väliin. Nyt sitten odotellaan tietoa siitä mahduimmeko huhtikuussa Helsingissä pidettävään kokeeseen joka on 18.4 Siihen mennessä luulisi olevan ohi.

Muuten aika on täällä päässä mennyt lähinnä lenkkeilyjen merkeissä. Torstaina kuitenkin reenailtiin Minnan ja Liz'n kanssa.

Paikka istuminen: Uusi hieno iso pallo. Jätin sen jonkin matkan päähän koiran eteen. Istui todella hyvin, ei puhettakaan maahan menosta, liian hyvää ollakseen totta, niin'pä.. Meni maahan samoin tein kun otin ekan askeleen palatakseni vapauttamaan. Sama kuvio uudestaan, mutta nyt palkka takana. Nyt kesti mun palaamisen. Eli palkka jatkossa Ruut'lle tässä taakse.

Seuraaminen: Teemana käännökset oikealle. Ei mitään kummempaa. Ihan hyvin pelitti.

Nouto: Kapulaan tarttumisen vahvistamista. Kapula mun ja koiran välissä. Ekalla meni hyvin, tokalla roiskasi ja sanoin nätisti asiasta, loppu tulos Ruut kainosteli kapulan ottamista ja yli päänsä mua kohti tulemista, tälle kun ei sais sanoa... huah!

Luoksetulo: Vauhdin vahvistamista. OK.

Tunnari: Tällä kertaa vain pienen palikan palauttelua. Ihan nätisti käsitteli kapulaa.

Ruutu: Vauhtina muutama, jossa palkka jo oli ekalla valmiina. Tokalla Minna vei. Ei huomauttamista. Loppuun pari paikan hakua. Alkuun pari huonompaa ja yksi maahan meno, mutta loppuun sitten todella hyvä paikka. Tästä pallo-palkka ja lopetus siihen.

Taina teki lopuksi Hessun kanssa. Tuntui, että poika ei ollut oikein kartalla ja oli kaiken aikaa kyselevällä kannalla. Nakki kuitenkin maistui ja kontakti oli hyvä, mutta siinäpä se sitten taisikin olla. Taina otti Hessulla seuraamista, luoksetuloja ja muutaman jäävän. Vaikkei Hessu ihan kaikkea ymmärtänyt, niin se ei vanhan pojan menoa haitannut. Iloisesti se heilutteli häntäänsä ja pummasi vain nakkeja =D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että teillä jäi koe nyt tällä kertaa väliin, mutta toisaalta ihan hyvä, että Ruut aloitti juoksunsa :).

En oo tosiaan saanut mitään postia, mutta tosi kiva, jos sullekin sopii! Mun pitää olla kahdeksalta Helsingin keskustassa "edustuskunnossa" (he he), eli vois koettaa sitten heti nähdä kun pääset töistä!

Anonyymi kirjoitti...

No ehkä se Merkka-Pekka Peteliuksen juoksukin sitten kohta alkaa. Tosi harmi, että se teidän TOKO-debyytti nyt sitten siirtyi. Mie kyllä sain postia, kuten sanottu, olen koko päivän toivottavasti vapaalla, joten teidän kahden menojen mukaan sitten sovitaan treenit?! (PS Laura, oletko kenties työpaikkahaastatteluun tulossa?!)

Anonyymi kirjoitti...

En sentään, keikalle :-D. Mutta kuitenkin pitäis kuoriutua koiravaatteista ulos ja vaihtaa jotain fiksumpaa päälle. Onneksi se tarkoittaa mulla noin viittätoista minuuttia, kun en ole ihan kaikkein prinsessamaisin :).

Jee, tosi kiva nähdä teitä molempia! :)

Karita kirjoitti...

onnea mistylle! tuonne lisäilen teistä pari kuvaa kunhan saan pienennettyä niitä hiukan.

http://karitahalinen.kuvat.fi/


terv karita

Anonyymi kirjoitti...

Pikku linnut lauloivat, että pääsitte KAT:n ohjauskurssille. Onneksi olkoon! :D Meitä ei onnistanut tuon alkeiskurssin suhteen, mutta onneksi noita alkeiskursseja on tulossa muissakin seuroissa, joten kokeillaan toista kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Mistynkin hienosti menneistä näyttelyistä. Ai tekin olitte siellä. :)

Kisataan sitten samassa luokassa, kun Ruutikin tulee starttaamaan Avoon. Katsotaan nyt miten menee. :D
Ja jos pääsette helsingin kokeeseen 18.4 UMN:lle niin mekin ollaan siellä. (jäseniä ollaan)

Anonyymi kirjoitti...

:D:D:D Ei mulla oo salaisia suhteita. Muute me oltais päästy sinne alkeiskurssille. ;)Juhan sisko Jenni pääsi siihen ohjauskurssille kääpiövillakoira Sonicin kanssa ja se oli huomannu, et sun nimi oli siinä listassa kenelle lähetettiin hyväksymisviesti. Sieltä mä sen tiedon bongasin. :D Mutta joo huomasin, että Heiluhännillä ja Tuusulan Kennelkerholla olisi tulossa kurssit. Olen jo ilmoittanut Nemin Hyvinkään Seudun Kennelkerhon tasotestiin alkeiskurssia varten, et jos sinne tärppäis. Ja olihan tuo KAT:n jäsensihteeri laittanut siihen viestiin, minkä me saimme, että he ehkä järjestävät uuden katselmuksen jo kesäkuussa syksyä varten. Mutta kyllä se silti harmittaa kun nuo KAT:n treenit olisivat olleet tosi hyvässä paikassa Nemin kotiin nähden ja olisi päässyt oikeaan agility-seuraan. Mutta jatketaan yrittämistä. :)