tiistai 12. tammikuuta 2010

Agirotu -98, Turku

Tällaisia muistoja vuodelta 1998. Hessu korkkasi agility "uransa" Turkkusessa heinäkuun eka viikonloppu vuonna -98 Oltiin partisten joukkueessa. Samana viikonloppuna startattiin ensimmäinen virallinen ykkösen kisa, mikä päätyi kolmen sekunnin jälkeen hylkyyn. Koira tuli ensimmäisen riman ali ja seuraavan yli ja rata oli sitten siinä. Sama tahti jatkui läpi viikonlopun. En tainnut saada muistaakseni yhtään tulosta ja ratoja sentää oli 6! Mutta niin se menee, hauskaa oli ja aurinko helli koiraväkeä =)


Tässä joukkueemme. Valitettavasti en muista kuin Maikun ja Hertan (joka siis mun vieressä oikealta toinen) nimet, kaiken muun jäädessä unholaan. Me oltiin lampaita, jos joku ihmettelee mitä asusteemme esittää =0)


Tässä kova treenaus menossa lämppäreillä. Hessu oli juuri oppinut kesän alussa pujottelemaan ja pitihän sitä sitten ihastella moneen otteesee. Sitä en muista miten kisoissa kepit meni, vai pääsimmekö edes sinne asti =DJa tässä sitten ollaan tosi toimissa agirotu radalla. Tämän tyylinen kilpajuoksu mun ja koiran välillä kontakti esteillä jatkui läpi kisauramme mun hävitessä lähes aina. Mikä nyt on sanomattakin selvää ;0)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Kivoja muistoja:) Niin se vaan on ,että aina ei voi voittaa, ei etes jokakerta! Mie katoinkin että oletpäa sie kovasti miehen näkönen tossa puomilla:)? Huomasinkin sit että joku siellä koiran takana taitaa olla ? Mutta jos ei ole nopea ei se ole häpeä:=0 Koiralla on sentään 4 jalkaa ja siulla vaan 2! Tunne tuttu Retun agilityn kanssa . Koira edellä ja mie 10 metriä takana ..

Minna kirjoitti...

IHANIA muisteloita :D!!

Anni kirjoitti...

Ihanaa nähdä näitä vanhoja kuvia Hessusta!